我想講 哈里王子你真係好勇敢

207 回覆
695 Like 46 Dislike
佢做嗰陣一定有中二病上腦,覺得天上嘅媽媽會支持佢咁做

同埋我覺得佢某程度上學緊戴安娜啫
夠買1/4個麥佳亞
心諗仆街,玩大咗
英國維修好撚貴架
我住啲屋仔,乜撚柒都要service,啲野又易壞
英國佬做野又那西,我諗佢咁大間屋要整都幾係野
玩下手訓訓下俾人開電話出 post
所以話你地都戇鳩 依家扭下計姐
我就唔信佢真係就死 啲所謂皇室成員會唔理佢呀
哈里王子=富二代話想靠自己賺錢做生意一樣
後面有無限支援 驚碌閪
仲要係二手
幾億身家全部都係靠屋企俾
講到自己賺咁
最初係想用皇室身分出面搵多啲錢
但唔想做公務 無自己時間搵錢
以為可以食兩家茶禮 有身分又搵錢

點知依家阿嫲跟傳統收返佢高級皇室成員身分
降佢地為英國貴族
仲要無晒全部軍隊職位

不過英國人同加拿大人係關心保安要邊個比錢多啲
你攞你間屋同佢間屋比
Edward VIII - 佢個曾伯公,為咗聚美國再婚女人唔要皇位
已袋 理得佢係賺定父幹 又唔洗嘔返岀
仲要揀響Kate生日前宣布,又唔預先同事頭婆講
依家Hard Megxit真係恭喜曬
Military appointment好似無埋啦
哈利王子好似中學畢業跟住讀軍校?
一係去跟Meghan開工、一係去做stay home dad啦
重早過Brexit
係咪應該一早搵事頭婆deal
哈里王子娘親前車可鑑
最搞笑見到d人話人地嫁入皇室果陣唔知d小報咁猖狂,仲要攞Meghan同戴安娜比。
我想講,戴安娜嫁入皇室時先十八十九歲,Meghan依家就黎四張野仲要大過Harry,又有娛樂圈經驗,點會唔知嫁比皇子後會有狗仔隊跟
戴安娜係同查理斯離婚先無左HRH,查理斯係有提議比保安佢係佢自己拒絕,戴安娜自己安排保鑣。車禍果陣個司機有飲酒,加上比狗仔隊追所以失控撞車。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞