評選十年來最強25款單機遊戲

448 回覆
48 Like 446 Dislike
計埋個DLC 劇情上T0
ME3同ME2換位先岩
如果唔計三色結局同kai leng既話ME3同ME2真係差唔多
DLC黎講個人仲中意ME3多啲
Mhw係單機game 咩?

出 list 條友真係玩過晒d game?
老老豆豆

D bug多到on99
其實如果呢隻綠帽上到t0
上古5點解唔係t0(唔計mod)
Rdr2呢單 啱啱出個陣連登都嘈左好耐
個問題就係歐美玩家同香港玩家對遊戲背景 口味係本質以外始終係有分別

GTA背景故事係現代城市入面 揸既係唔同種類既車包括超跑 用既係唔同種類既武器包括重型機槍火箭炮 高科技既搶劫計劃 大型既槍戰對決
Rdr 騎馬仔 單發槍 仲要感覺引唔起興趣既西部荒野背景

我自問都偏好gta多D 一開始玩rdr都覺得悶 玩幾節就想停
但始果肯花時間去玩rdr 會發現都幾有趣 佢有好多角色人物都有自己故事 裡面有好多彩蛋玩法
至少我會比一開始玩個陣有更高評價

所以 唔明歸唔明 人地口味係咁呢點都無得講
Forza咁垃圾都咁高?

Horizon無?

食屎啦
點解無fm
Mass effect
唔關口味事,計好玩rdr1仲正
係2個故事好d,不過都係中後期先黎了
中間個島又拖戲,同埋射擊手感真係差
今時今日仲有驚aim assist到咁
個通緝系統又廢,任務設計又過時
戰鬥系統差左至少2班
Fallout 4成日畀人踩

但係fallout4係我第一隻入門嘅fallout
我覺得好好玩
有得起基地
仲要只係ps4版

如果fallout 3同nv有高清中文版就好
find it, but it's not the tough task
it's letting go

神級ending
t0
witcher3 p5 t2此post已完
岩呀,botw差skyrim兩班丫嘛
呢集蛇叔唔配上榜
咁多隻入面 連收尾都無
witcher should be the top one.
都一定係一線頭
買砌屋game送fallout 支線
先唔好講排名,FO4、MASS EFFECT 3同羅拉都上榜都知亂黎
Bloodborne,dark soul系列
Chrono Trigger先係,前排出手機app版,都算近十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞