評選十年來最強25款單機遊戲

448 回覆
48 Like 446 Dislike
ds 擺到上來ge一定係ds1而唔係短到西咁ge ds3

bloodborne 斬件出係原罪

隻狼相反本體已經包晒所有野
再出dlc都真係另外再俾舊extra野你
對我黎講已經夠曬回憶
利申以前極度手殘&好憎呢類game
Metal slug 最好玩一定係第三代,沒有之一
可惜第三代都有十六七年歷史
隻狼好似有全卑鄙流打法
個個人條list都唔一樣
嘈黎都on9

利申T0 一定係BOTW Dark Souls Witcher 3
戰神 >>>> 薩爾達

垃圾任豚
好多大怪你跑得快過佢 係咁隊佢屎忽就得
例如曾經卡死好多人ge 獅猿
有無諗過唔係人人都想戰鬥系統搞到太複雜我個人就想輕鬆少少玩下劇情,太高難度太複雜既話,隻game就未必適合每個人了
輕鬆玩冇問題
但係連輕鬆玩要嘅爽快感都好麻麻
日系arpg都會盡量加多d招式去擴展打法同爽快感啦
招式動作變化太細搞到戰鬥系統好四不像
咁講
多bug係傳統黎
Fallout nv >>>>>>>4
Dishonored 去撚左邊? 冇人識?
fallout4無斷主線bug算係咁
老薩 巫師3 rd2 一定高過gta 5
skyrim每一件items係世界到都郁到botw已經比唔上啦
仲要個地圖設計得好過botw幾班
根本skyrim係game 界其中一個奇蹟黎
無隻玩過
有…
玩鐵路會去到最後個任唔比我接…
相反喎,班死任豚毒到多機制霸
反而pc/ PS4 就會無玩過就批任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞