評選十年來最強25款單機遊戲

448 回覆
48 Like 446 Dislike
越南大戰呢
zelda好玩到.....期待續集
第一次賣係2009
唔叫啦
點解2020張圖仲可以咁濛
Either t3
Witcher 先 t3
無高達Online!
GTA SA? 無! 拉
P5
Sor 唔覺唔覺咁耐啦
遊戲性一般
部分支線ok, 有啲cinematic ok
但係成舊package唔ok, 拎著fallout 個名都唔ok
同以前game集數設定犯駁就放過佢, 佢studio冇好好pickup 成個fallout IP

淨計Fallout 4入面有啲勢力根本唔知做緊乜野, 例如Gunners除左攞黎俾玩家打靶之外唔知整呢個faction有乜用, 諗真啲其實Institute 同 Railroad都係唔知做緊乜鳩
公道啲講Far Harbor 故事係唔錯嘅, 但係Nuka World 故事部分完全係發晦氣之作
成隻game俾人話點解好似偏向"做好人", 結果最尾個故事dlc Nuka World就變成一係做衰人 (唔知做乜鳩逼玩家走去搶劫自己起出黎啲村),
想做好人就求其隊冧啲強盜大佬, 然後完全冇故事睇, 多謝惠顧
Fallout 4原本真係有potential 做真正大作唉
單機遊戲呀
公你輸字我贏
全世界都假 只有我係真
呢個口吻好熟
half life同portal啦
近十年呀, Half life
sor囉,half life 2 ok?

幾時出hf3
2都04
呢樣野係game界都唔係第一日既事下話
game界黎講steam個分係最準
睇meta死得啦
其實3都有talon company呢類無啦啦做衰人角色
不過3你做衰人都可以同 talon拍住上
gunner無論係點係要打巢佢
無左krama既後果
到而家仲會玩ME2 單人同ME3 multi
mh...單機.......ok i loss
skyrim 算唔算單機...
其實我用來玩mod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞