評選十年來最強25款單機遊戲

448 回覆
48 Like 446 Dislike
咪傻啦
唔好請到任豚咁特別先得嫁

唔係個個齊機要好似任豚咁沖出黎同人
skyrim每一件items係世界到都郁到botw已經比唔上啦
仲要個地圖設計得好過botw幾班
根本skyrim係game 界其中一個奇蹟黎
班友根本無玩過skyrim
skyrim係switch之前根本都無登錄過任天堂主機
而任粉多數都自閉,只玩任機,電腦就拎黎玩online game多
薩爾達對佢地黎講係第一隻接觸既開放世界遊戲,
咪覺得好神好神
相反喎,班死任豚毒到多機制霸
反而pc/ PS4 就會無玩過就批任
咪傻啦
唔好講到任豚咁特別先得嫁

唔係個個齊機要好似任豚咁沖出黎同人
skyrim每一件items係世界到都郁到botw已經比唔上啦
仲要個地圖設計得好過botw幾班
根本skyrim係game 界其中一個奇蹟黎
班友根本無玩過skyrim
skyrim係switch之前根本都無登錄過任天堂主機
而任粉多數都自閉,只玩任機,電腦就拎黎玩online game多
薩爾達對佢地黎講係第一隻接觸既開放世界遊戲,
咪覺得好神好神
相反喎,班死任豚毒到多機制霸
反而pc/ PS4 就會無玩過就批任
咪傻啦
唔好講到任豚咁特別先得嫁

唔係個個齊機要好似任豚咁沖出黎同人講

係咁錯字
點解世上有咁多眾人皆醉我獨醒嘅人
個個都唔識打機得你識
好柒
應該你做左某d任斷左rr d任
可能你用mm入左institute 或者bos踩過rr埸
rr同bos過關係好麻煩
skyrim係業界近十年既抄考對象
包括botw
botw整左個咁空虛既地圖出黎
自己吹晒d on9理論又落街行又性自吹自擂
人地skyrim整到個近乎完美既地圖有無吹d咩出黎自己認叻?
果隻係ME2, ok架
76唔係單機喎
係喎..... 垃圾ME3唯一比ME2好, 就係有個多人模式....但偏偏呢度選單機.
原來咁耐
無咩事都係自己捐返入老母個閪度
我都唔知…
搞到玩到鐵路會最後無啦啦再要玩番阿仔條線打番鐵路會轉頭
成件事錯哂
人地SKYRIM已經係PS3年代
但係到而家都仲有人討論真係睇到佢重要性
因為GAME DESIGN上好勁
好多系統都啟發左後作
但果陣時有限於ENGINE所以全部好簡陋
Skyrim都叫勁不如你返去睇下morrowind
自由度上skyrim係有退無進
識少少扮代表咪你呢啲
me2 係最好玩, 3開始跌 新個隻都成pat 屎
Divinity2真係好正
鬼唔知
3同4都好玩過skyrim
但係成日有人吹skyrim好創新之類,得啖笑
淨係講故事
隻狼格局細,成個故事大部份人劇情都係以個人為主,但細節好用心
仁王格局大,講天下講成個日本,但開坑埋伏線唔收尾/應交代但無交代嘅位都唔少

單純睇你喜好咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞