評選十年來最強25款單機遊戲

448 回覆
48 Like 446 Dislike
無記錯NV有D人都要過左主線某個位先可以殺
唔係既話都係IMMORTAL
個D根本唔撚會做啦
荒野之息真係一隻會令我真係想行晒成個地圖搵晒咁多神廟嘅game,好似去咗海拉魯旅行咁
話bloodborne冇音樂,你一係唔識野,一係冇認真玩
如果你知路德維希個故事,再聽返佢首配樂個變化,尾段搵返人性果度音樂突然變得激昂,老實真係男人老狗都喊左,睇咁多年動漫都冇咁熱血同激動
https://www.youtube.com/watch?v=ALbVEmzY5S4
Hitman呢
Bloodborne selling point 竟然係音樂
隻隻驚都有唔同場景既音樂好聽我理解,但你要講到bb 賣點係音樂好激昂,我真係理解唔到。

你話nier 係sell 音樂我就認同
Selling point唔係音樂唔代表音樂唔好

Witcher 都唔係賣音樂
T-1 lf2
配樂出色唔得架
會蓋過其他賣點
錯,殺殺下死左某人物就會自動推去第二條主/支線度
btw,果兩個npc都可以試下殺,不過一個係debug用賣貨人物根本冇整實體血條殺唔到另一個係upload左資料上網身體只係容器殺一次download一次先死唔去
無 底特律變人?🤡🤡
呢隻就死開啦
唔記得啦
不過你講第二個係唔係講緊Victor
應該都係Mr house d 產物?定係benny部腦?
殺晒d人最後應該落independent 無得行其他線?

其實最後我都係覺得ncr好過independent
一定係bloodbrone
打完啲大佬 個心跳得好快
yes man,benny整出黎果部
全殺係直落獨立線,整yes man出黎就係為左防班痴線佬真係全殺/做四方西通關
咩結局好見仁見智,甚至我見過有人話軍團先係廢土唯一秩序救星
no man sky都冇
好打有限
新god of war冇份
屌,自膠
witcher 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞