跪求好嘅狗狗獸醫推介(港島區)

149 回覆
3 Like 0 Dislike
昌明街 得一間
4paws
佢宜定跌親第二日,都仲3隻腳行好痛咁,完全唔想郁,我諗游水要遲啲
想問下食啲咩supplement?要俾鈣佢食?
半山堅道130號
多謝你我知邊間了 但係有冇話邊個醫好好?定得一個醫生?
屎尿唔痾又真係要擔心下
狗狗痾唔到便便都會好唔舒服
之前我隻狗便秘 完全冇晒精神
最後都係要睇醫生食藥通便先得
我隻狗而家又冇乜事咁
我再觀察下多幾日
我今日睇個醫生話如果膝頭軟骨同十字韌帶有事都要做手術先好,冇藥食
你指食葡萄糖胺係藥定supplement?係咪有得買嚟食?你食咗幾耐先冇事?
多謝你有冇話邊個醫生好?半山係咪會收費好貴?我呢2日睇醫生照x-ray都冇咗幾千銀了...
係supplement黎,醫生開的。
一個療程14日,每日一粒。
食左大概十日就冇事,但以我所知食得太多對狗仔唔好。
你可以再問下醫生意見。
因為我狗仔個陣一歲幾,係膝頭有事,但我唔想咁細做手術,所以就食住supplement睇下有冇好啲。
So far依家4歲都好耐冇跛過。
但前排醫生都有提過老左關節有大機會有問題,又提議左一次做手術。
記得係葡萄糖胺
我個間係粉嶺,照左x ray包埋藥好似都係千幾蚊咋
醫生話佢腳用唔到力太痛所以會選擇唔痾,所以咪好擔心,佢尿忍咗成10個鐘晏晝終於忍唔住賴咗,但屎佢由尋日4點半痾完就冇再痾過...
if me is u
i buy 紅外線燈 and swim more
and fuck no 葡萄糖胺
明白 姐係長遠都係做手術先斷到尾?你個醫生可以介紹俾我嗎?
Push
佢係咁講。
粉嶺 和泰動物診所
但醫生名真係唔知,一位年輕的男醫生,講唔正的廣東話
Sorry
有幾位 但係呢間d醫生好有醫德 我覺得邊位都可以 我之前大西北都特登的士過去睇
Push
喔...粉嶺又真係太遠了 真係好平,但都多謝你嘅意見,諗緊自己出去買葡萄糖胺得唔得
食得太多好似唔係幾好,建議你問下醫生意見。
出去買唔肯定得唔得,我後尾都有翻診所配葡萄糖胺,都問到好detail先肯配
我果隻領養返黎8歲 膝頭哥移位第4級 無得醫 但佢都行得走得 食緊blackmores果隻葡萄糖胺同青口素
知唔知邊隻葡萄糖胺好?我有個fd食緊caniquin soft chew,唔知啱唔啱呢
Lm

去北角非牟利試下?
其實supplement都唔會食完即刻見效 搞掂佢依家跛腳先諗
依家你睇多幾日或者唔放心就睇多幾個醫生好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞