想清凹凸洞,求介紹

187 回覆
11 Like 1 Dislike
想問最後有冇問北角嗰間?有冇巴打試過?效果如何?
問左,佢報我單次價,有套餐我都唔買啦,我鍾意單次做單次收費,貴d都冇所謂,打算開關狗衝
日日戴口罩
紅姐 咪當太陽曬傷囉
BTW你打左咩laser?
係咪CO2 laser? 之前問好388蚊,不過根據樓上巴打經驗CO2 Laser好似效果不大...
有冇巴打係香港做過fraxel laser可以介紹邊間較抵同有效果?
想問下北角呢間hard 唔hard sell?
試做完會唔會係咁迫你即刻join plan?
咁岩search凹凸洞見到個post Ching試成點覺得自己好突兀
我去試完一次之後冇耐就爆武肺所以冇再去
我個啲凹凸洞都十幾年,做完一次冇見到效果,起碼做返十次先有啲用
咁有冇其他效果eg飽滿左 嫩滑左
岩岩做完唔知係咪心理作用的確覺得飽滿咗咁,但之後冇keep住做就覺得變返大lu
咁sad
想問香港tca cross有冇推介? 上網搵唔到幾多資料 宜家睇緊嗰個醫生 淨係做鼻要4000一次
巴打同問
想問吓你最後搵咗邊個醫生做?
效果如何thanks
我暫時都仲未做,想問樓上巴打有冇報告?
北角嗰間ok嗎?
樓主依家點?
最後有冇做到?
乜都未做,冇得去台灣美上美,所以諗住香港做下fraxel dual 先~
早幾個月格下價悅x莊最抵,買package around hkd2000一次全面,原本諗住上個月去做,好彩佢有個職員同我講呢間公司會有變動叫我hold住先,結果真係摺左,真係要多謝佢,祝佢好人有好報
有冇巴絲可以update 下你地方況?
樓主有好介紹請上黎分享
我都想做激光清下印同洞
咁咪塊面紅晒咁相都影唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞