想清凹凸洞,求介紹

187 回覆
11 Like 1 Dislike
去台灣做啦
起碼治癒方法多啲
你之前張圖 個人感覺係做磨皮加TCA

早兩三年search過中環陳X里做fraxel dual 好似要五萬幾
我用左二十萬都無咩用
果度d印 洞淡左 又會重新生新瘡
我其實約十年前去jackeline做過針清,嗰時好似都萬幾二萬蚊,雖然極痛但係之後真係冇乜出暗瘡,之後過左幾年試過激光,做左十幾次都冇乜效果,只係啲印淡左啲,啲凹凸洞冇乜改善,我估當時應該係co2激光,大概用左2~3萬蚊,之後就淘寶用左5~6百蚊買左部微針機,自己整幫自己微針算
你嗰時係做一次5萬幾?真係好貴
你當時做咩treatment洗二十萬
生暗瘡係要食a酸?
我嗰時針清加戒口(唔食甜野同油膩野,改善腸胃) 先至冇乜再出暗瘡
就算你只係洗2萬
都無可能會再生瘡
你d錢用錯左姐
樓主可以all in美上美
人生最正確選擇
其實我只係好過佢少少,可能我啲皮膚冇佢咁暗啞所以冇咁覺
係,我都為左塊面洗左好多錢都未搞掂
5萬幾係做4次
但我冇做
網上見人話效果唔太好, 同埋部機係design俾白人用, 黃種人好易反黑
咁你可以儲下錢先
見完A酸唔可以咁快做laser類治療
最少隔3-6個月
其實我係男,不過老實講啲凹凸洞對我嘅人生都有好大影響,我唔敢講全部都關啲洞事,自己個性都有影響,人工唔高只係average 水平都好影響,但有一部分嘅原因的確係外表做成,所以先想再搞搞塊面。

其實本身如果唔計啲洞我外表唔算醜樣,不過中學嗰陣開始爛面就唔敢追女仔,亦搞到個性有少少內向,後來出黎做野因為個樣嘅問題唔做得B2C要見客嘅職位,咁唯有做B2B同後勤,咁做左幾年野都學識social變得識吹下水,但每次想識或追女仔,好多時係未了解我背景嘅階段已經會被嫌棄,一係只係被人當做兵咁洗,而家我基本上放棄追女仔,因為每次被自己鐘意嘅人嫌棄都好hurt。
我十幾年前都有箍牙,當時洗左2萬,如果想超平又忍得痛可以試下自己微針不過要做好消毒措施同買啲勁啲嘅精華。我會建議你呢啲野越早搞越好,越遲越貴你受嘅苦越多。
好似係最好選擇,有啲心郁郁
唔好做針清
完全係痴線既人諗出黎
痛到痴線
反黑即係啲印變深色左咁好似麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞