想清凹凸洞,求介紹

187 回覆
11 Like 1 Dislike
係咪要keep住打先有用?
睇你幾凹凸
淺既一次都有分別,多既5-8次
8次都攪最少8個月,仲要keep住fu mask 查防曬清潔乾淨
佢地個line多人到爆左quota冇得問,唯有email希望佢覆
Thx
我而家用左半年外用a 酸differin 0.1%

只係有d d 用
想Share下美上美覆左我啲咩,佢估我要pico + up混合治療,每次24800台幣,預約要提早一個月,建議兩個月做一次,佢share左下面條片。

https://www.instagram.com/p/BulVDm2n7Yi/?igshid=a28c04p0klq8

老實講比想像中一次貴左少少,我呢啲嚴重情況應該都要6~8次,我當連機票約hkd7500一次, 做8次大概6~7萬,真係要做好洗錢加長期治療嘅心理準備

BTW 你份工要唔要見人
做完頭幾日會流組織液同埋要痴人工皮一段時間
唔使見客,雖然有好多同事,但係都見慣我爛面個樣,俾佢地見到我再爛啲都冇所謂
幾錢到
問左價錢5我嘅情況58800台幣三次treatment ,雖然佢冇講但我估我嘅情況至要少做6次,未計機票及其他洗費
嘩 去埋台灣一次洗費都2皮 香港做洗唔洗
3次就58800台幣,即係約5000港幣一次未計機票
睇咗一次58800
係,而且要過台灣,所以我都仲考慮緊,如果香港做唔知大概幾錢
講普通話?用Line問佢地覆得較快
美上美啦唔洗諗
就算唔去美上美都一定要係台灣做
0.1太低
美上美雖然用好高強度既激光
但佢都係預左你要做3-4次架
無可能一次搞掂
做8次咁你本身係最嚴重個種case wor
可能佢會叫你做磨皮
我上面都post左相影左我咩情況,我呢啲磨皮應該冇乜用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞