想清凹凸洞,求介紹

187 回覆
11 Like 1 Dislike

即係fractional co2可以唔使考慮...
我都想做
留名研究
另外想問海藻針果d 有冇用?
如果月球咁
作用不大
10萬5成應該冇問題嘅
最緊要揀啱方法
每種治療方式對ice pick, rolling, box 嘅效果都唔同
完全無用
想問去台灣搞大概幾錢一次?應該至少都要搞十幾次
真心去美上美 無謂係香港嘥錢

做之前睇睇呢個流程 預計下自己需要邊種
source: http://www.wuskin.com
利申:非打手
其實如果係月球表面 專科醫生10萬改善2成係好合理 而且叫好效果了
專科係真心超貴既 而洞洞亦真心難搞的
下面有人講洞洞都分好多種 係好正確
Laser 都係果幾隻 但有D洞洞可以加埋挑針subcision 黎做又快幾多下 有D可以加TCA peel
樓主你嚴重 建議你去專科度consult 下自己咩情況
用咩機好 要做幾多次 你既budget 全用專科應該見唔到咩改善 可以專科度試打一次 再睇下搵唔搵醫美醫生做啦
做凹凸洞要預左燒錢 同埋受苦與改善程度不太成正比 有耐性同決心先好做
如果唔係好嚴重
係紅印、黑印、少少凹凸
應該做邊隻好?
Ic~我呢種程度應該係混合型,有排搞
紅印係食A酸?
D印唔太深色 可以塗家用杏仁酸 用一段時間係會淺色 好多牌子有出 我用過台灣隻 my beloved one
少少凹凸可以去醫美做局部fractional laser 以面積計錢
預約 --> 見醫生 --> 決定做邊種治療 --> 做 --> 俾錢
效果點?美上美同吳唯銘都多人推
美上美大間D, 預約期短D, 服務好少少 (幫你洗面, 搽麻醉藥, 有幫助修復嘅treatment), laser係莊醫師自己做
美上美只做過ultra pulse, 效果ok嘅, 見得到D凹凸洞係平左, 你當1X-20%左右

吳唯銘預約期長(對上果次等左半年), 冇咩服務
tca 效果係有, 但要等好耐, 耐佢生返D皮膚出黎
真皮移植效果明顯, 你當5-70%左右, 可惜唔係每種凹凸洞都啱用
可以
1次減到20%咁效果都好明顯
我都試下send email 問下價先
Thx巴打
美上美UP講到好勁咁 原來都得20%

真皮移植鼻嘅洞岩唔岩用?定TCA好d
戴個頭盔先
效果好唔好睇人嘅, 可能係我問題

真皮移植睇你洞嘅類型同位置
個人覺得ice pick > rolling
位置如果係鼻頭鼻翼個彎位咁, 唔太啱做真皮移植

利申: 以上純屬個人意見, 有關詳情請問醫師查詢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞