【我有超能力,同我拍拖,你就可以同前度復合】下一位前度

478 回覆
103 Like 9 Dislike
完啦?
睇完好勁空虛感
有冇後記番外㗎?
第九章開始可能轉得太快, 但係我寫嗰陣又唔覺
冇錯
而嘉美就係《我找不到打J的空間》主角個妹妹
下次寫返HEHE故囉
但係要畀時間我諗吓點寫
晏少少會有番外篇三, 主角會係樂棠
會稍稍交代下樂棠同凱揚之前嘅事
之後有時間或者會分享吓寫依個故事嘅感受
番外篇三開始連載, 有興趣可以去我個Facebook Page睇
今次會講關於樂棠嘅故事
記唔記得依然話過樂棠一直掩飾緊自己?到底佢想隱藏啲乜?
https://www.facebook.com/yatmukliuyin/
番外唔放呢邊?

掩飾緊佢係gay
難道hehe故就係樂棠同ocean
考慮下開返個平行時空係樂棠同ocean一齊?
每個番外篇都有3 parts
剛剛已經update咗Part 2, 快啲去睇啦
https://www.facebook.com/yatmukliuyin/
係咪我睇漏左 最後我都係唔明依然點解要分手
我都唔明
求解
依然讀到凱揚嘅憂心, 怕自己嘅能力會令到兩個人分開, 所以一直唔敢帶依然見家長同埋同佢上床
但係依然覺得係凱揚唔信任佢, 所以之前有一次幫凱揚按摩, 依然突然之間喊晒話「你係咪怕啊?我唔會㗎!我一定唔會㗎!」
而最後凱揚打算豁出去同依然做嘅時候, 依然又讀到佢嘅憂慮, 既然原來大家都咁多顧慮咁辛苦, 依然於是決定分手
番外三結局好甜
  「Michelle,我係Ocean,你而家過得幸福嗎?」

「Sylvia,我係Ocean,你而家過得幸福嗎?」

「Karen,我係Ocean,你而家過得幸福嗎?」

「阿樂,我係Ocean,你而家過得幸福嗎?」

甜到傻真係
以為淨係幫女投稿者點知男女都有
只能講樓主真係鐘意寫基故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞