油塘高翔苑跳樓案分析

170 回覆
15 Like 451 Dislike
呢個
可唔可以解釋下

你睇返跌落嚟都係得軀幹有白色衫的部分露出

雙手仲係件深色外套冇露過白色
屌你老母偷撚左我fd ac出post 死黑狗
得一個女仔朋友知我ACC,我地冇其他COMMON FRIEND,而個女仔唔係你,因為佢ACC都係我畀佢

BTW,屌你老母唔推行動POST走嚟推哩個仲玩膠
快D攞電梯嘅CCTV
清我建議你唔好完全封鎖,完全封鎖你下次睇唔到POST,唔可以入嚟叫人小心我係五毛。
究竟你有幾甘想呢單野係自殺
好明顯已經無意識啦 都仲要係到兜?
失足 你不斷係咁loop「失足」呢點
我所理解、認知嘅「失足」 即係指一個人唔小心跌咗去個唔預自己會跌嘅位置度
失足屬意料之外 身體各部位會有自然反射動作
套返你話墮樓事主條頸維持到45度角 =用到力支撐自己第體 =佢當時係清醒
咁喺「失足」呢個情況 點解影唔到佢身體有任何自己反射動作??
就咁睇 佢真係似無咗意識同知覺
麻煩你詳細解一解
我真心想你解到我明
我冇特別希望哩單係自殺,不過有清都講過段片咁濛,點解你肯定係無意識?
食屎啦屌你老母,仲想幫黑警洗白呀,你試下咁撚樣爬出去俾我睇呀5毛狗
又出來洗白啦

正常人點會咁得閒 去攪咁多野 出晒post
整圖 去解釋

仲要一堆人附和

信都on9
哩個關係到個外傭幾時開始拍片,合理解釋係意外的動作或聲音觸發佢開始拍片,即係「失足」嗰下(留意返,我的前題係死者有心想爬出去自殺),所以「失足」哩下的反射動作唔會係段片出現,我地只見到後續。

睇落似無意識同知覺,就係因為環境因素唔容許佢有太大動作去調整身體,可以睇返下圖其實真係好窄
唉。。。。。。mon post狗。。。。你扮中立都好d呀。。。。洗底唔係咁洗呀
點解釋佢頭出先 腳由後面咬上嚟
跌個時一d自然反應都無 反而好似死物甘撞向牆邊
大家都係利迷,何必屌老母呢?

如果一個人想跳樓自殺,係哩個位爬出去係難但冇問題,但我未想死做乜要爬出去。
點解唔sir滑梯嘅姿勢咁出去咪仲容易?
隻氣窗咁高,一定係雙手擒住爬出去,但中間意外捉唔實令個頭SIR落平台先,跟住太窄變唔返姿勢。

有啲觀感問題可以等下睇下有冇佢入棟樓 / 離開屋企CCTV
啊sir咁慘比人推出黎洗白單野
其實你嘅推論就好似 海上發現有裸屍
就話 近排興唔着衫自殺 鍾意自己磅舊石喺隻腳度尋死 然後係因為個人真係好想死
所以
無可疑
一定唔係他殺

一d好common sense 既野用啲歪理嚟到嘗試將佢解釋
可以睇返張圖,隻氣窗好高要擒出去唔容易,冇梯點樣SIR出去。
仲要屈鳩我係猁狗添
睇唔明
啲氣窗咁細咁窄 點解條片睇落好似啲窗全部打通曬咁向外推出去?
點樣先做到對腳屈上再跌出去的效果?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞