油塘高翔苑跳樓案分析

170 回覆
15 Like 451 Dislike
清你忽略咗上面個氣窗係向外推,可以用隻窗借力
收皮啦
入去依個屋苑範圍有大閘要密碼
支持,麻煩大家推行動POST。

留意返,哩個POST我全部都不推文,大家都可以用不推文的形式去討論
對工會有興趣嘅手足們,唔該幫推呢個post:

【吳敏兒和你組工會】*此活動必須報名
https://lih.kg/1822912
留意返,哩個POST我全部都不推文,大家都可以用不推文的形式去討論

哩位清都係畀高靜閤PASSWORD咪變咗冇用? 定新加大閘?
https://lihkg.com/thread/1707567/page/1
好撚勁呀樓豬
咁都比你推斷到
屌你老母
慢慢咁失足碌出去呀?
咁撚濛都「feel」到有用力
你不如話你啱啱問完米問死者?
屌你老母
個故仔幾好,你係咪想講佢玩緊花式自殺?

有可疑,但唔好一口咬定係狗做
呀sir收皮
可以留意返頭部同身體的角度去判斷,唔需要睇到條頸有青筋先知嘅

閣下老母個閪臭嘅我就唔屌啦,祝伯母早日歸西下世換個美麗閪返嚟
花式就絕對唔係佢本意,但頭出先去到一半SIR咗落去,加埋太窄冇位畀佢轉返姿勢,搞搞下就變咗咁
呀SIR收皮咁益佢地? 呀SIR閻家剷呀
個故仔幾好,你係咪想講佢玩緊即慶花式自殺?
失足呀清。

幻想自己可以雙手擒上去氣窗後畀頭同單腳過咗先,點知失平衡成個頭SIR咗落平台
講句黑警死全家嚟聽下先喇
咁佢做乜要咁做?不論佢想做乜,都幾肯定前面有即慶花式呢四隻字
留意返#116

黑警死全家,女女可以留返做雞
屌你老母樓主五毛, 你老母比狗屌完先生得出你依條生滋狗
個隻右手黎
點做到你話借力個動作?
Show Blocked User - 麻煩豆腐 )完全封鎖

係咪俾人偷左acc
行動POST唔撚推,走嚟推哩個POST留廢話,不推文都唔撚識?

「屌你老母五毛, 你老母比狗屌完先生得出你依條生滋狗」送返畀你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞