油塘高翔苑跳樓案分析

170 回覆
15 Like 451 Dislike
咪撚洗白喇,你自拍試一次咁跳我咪信你囉
個名都柒過人,收皮啦黑警屌你老母
做開CD-ROM 突然變身大偵探?
你點樣可以排除到佢卡係到果20秒唔係人推佢出去而係用手支撐呢個可能性? 隻手會放係邊?就咁用量隻手真係可以係當時腳差唔多出灑去既體位下hold住?想睇樓主拍片示範
呢個po有可疑
屌你老母
你失足俾我睇下
點撚樣呀 阿sir 你老頂話冇可疑你就收撚皮啦 又出嚟開鳩up post 屌你老母臭閪
洗白post
呢個位難跳樓但係易失足?
block左個弱智
Morning sir
我都唔知係我ON9定連登水平係咁,如果無知覺下畀人推個頭出去,雙手係咪應該出先?但段片雙手係最後先出

蘋果時間:
08:42 跳
12:23 CID到場
13:28 防暴到場
14:17 男親友到場
17:37 警方表示,現場沒有撿獲遺書,初步調查相信死者從上址後樓梯墮下,事件沒有可疑,其死因有待驗屍後確定。

防暴隔咗4個鐘先到場,會唔會係而家成個連登MON POST狗,佢地睇住嚟食呢?
Hi sir
極不認同
自殺點會見到腳
我feel到樓主係敵人
五毛 唔洗找

啊sir多謝你解釋
哩單好難拆
心痛上司要你出黎解
其他人都算,由你把口講出嚟覺唔覺好笑?你個名同我個名有撚分別咩
咁都講得出係失足

你一係智障一係5毛
Yes POPO
【全球8國15市聯手,1.19 天下制裁大遊行!】

攬炒團隊 同各國組織將會喺1.19同步發起遊行集會,支援 「民間集會團隊」發起嘅 1.19 港島東行《天下制裁大遊行》!

即使面對嚴寒飛雪、史無前例山火,英美澳加紐德比等國居民 經過一個月籌備,仍然繼續聯手捍衛香港。

謹此 懇切呼籲各地港人陸續響應號召,舉辦、參加1.19天下制裁行動,逆流打返起個勢!

已確認1.19名單:
1. 香港 - 香港島
2. 美國 - 波士頓、洛杉磯、華盛頓特區、三藩市
3. 德國 - 柏林
4. 英國 - 倫敦、格拉斯哥
5. 澳洲 - 布里斯本 、墨爾本、悉民
6. 紐西蘭 - 奧克蘭、基督城
7. 比利時 - 布魯塞爾
8. 加拿大 - 溫哥華

至於各地詳情,請留意 “Fight for Freedom. Stand with Hong Kong.” Facebook page持續更新。

最後,民集團隊更會喺黎緊星期日1.12 舉辦《天下制裁集會》為1.19集定氣,打響頭炮。

🔥正牌攬炒Channel🔥
https://t.me/StirFryChannel

#國際戰線 #本土戰線 #清算

好簡單,平地set 個場俾你跳,俾埋軟墊你
你做到一模一樣動作我乜都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞