油塘高翔苑跳樓案分析

170 回覆
15 Like 451 Dislike
wiki根本唔準確
五毛
無知覺下俾人推個頭出去
點解係雙手出先
如果樓主乜嘢都抱懷疑態度,要小心求證,我可以理解…

但係點可能反過嚟,一口咬定係失足?其他可能性全部抺殺?係咪想close file 算數?

On99!
其實隻手係後面,點樣推自己出去而隻腳向上?求樓主拍片示範
只能夠講,哩個POST一如我之前出所有POST一樣都咁精僻獨到

利申:周梓樂我覺得係黑警殺,因為當時諗唔到方法送佢離開現場,所以即場製造自殺
我有另一個ACCOUNT送咗畀個女仔,應該得佢知我ACCOUNT
你望下你呢.個acount d post先啦呀sir
撚有分析post呀?
歡迎
自殺都要向高難度挑戰?係都要搵個咁麻煩又辛苦既位?
好似4點警謊大會
都係充滿智慧只係以前的POST係分析完化繁為簡

交代返,出哩個POST係因為見到好多連登仔連環境位置都未搞清楚就鳩回,想串連返段片同單案,再加提供個人翻睇10次段片後的睇法,絕對歡迎討論。
比番部電話手足
如果係狗宿,閒雜人今時今日有冇咁易入到去?
你咁叫分析?
鳩up 喳
你果句果刻想留多一陣係世界已經係估下估下啦 呀sir

我點解唔可以懷疑你地呀?
我幾年前都有一刻好想死的經歷,其實只會諗眼前的地方可以點跳落去,比較少會擇吉日揀好位置。

我諗佢都冇考慮到原來咁難跳,但真係未必再物色其他地方
正常自殺應該唔會揀呢種窗掛?
留意返係消防宿唔係狗宿請先了解環境資料再討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞