[正視聽] 我就餓死都唔入藍店既

294 回覆
1029 Like 59 Dislike
[行動Po 急] 想 贏 就 同 我 推 上 熱 門

https://lih.kg/1822533

大家屌還屌都去推下行動post
其實係咪包括我?

咁易帶風向不如你當我五毛算啦

用下腦諗都知食藍店係背叛行為

唔係話老奉撐黃,但你就唔好怪人影你相
我冇話你係,不過我真係好怕大家真係掛住嘈呢樣嘢啫
唔好下下有意見不同就話人俾人帶風向啦

同啲廢佬屈人俾後生洗腦有咩分別

我認同唔應該為呢件事嘈呀

因為根本就唔使嘈,食藍店咁戇鳩既行為

理應人人唾棄,當藍屍咁屌
香港人:我係黃絲,但唔去黃店食
香港人:我支援自由,但唔用自由既 linux
香港人:我係黃絲,但唔去黃店食
香港人:我支持自由,但唔用自由既 linux
咪咁響口啦,俾人屌你五毛
Same here
第一 我唔會食藍店 食藍店等於比錢狗買子彈,第二 我都唔得閒走去影人大頭,我都唔相信呢個影大頭行為可以玩好耐,有班撚樣咁大反應 係咁屌鳩人 連風頭都唔想避 呢班係咩人自己心照啦,你話小店分唔清黃藍唔小心食左藍店呢d就可以話係唔小心 ,但吉野家 美心呢d出晒名都仲幫襯真係死不足惜
比人講左十幾年啦,唔差在
我都係,餓死都唔入藍店,更何況藍C係社會非主流。
食緊m記
優惠好抵屌
Agger

我唔會影,但我心諗做咩食美心俾人屌都反擊到
已經唔洗被人打, 唔洗入臭格.
比錢同路人賺吓都揀錯鋪頭
其實係度嘈乜膠 中意食未繼續食 中意影未影飽佢囉 洗唔洗開一百幾十萬個post喺度嘈呀 搞到啲正經post同行動post上唔到熱門 cls
啱呀 連食嘢選擇都咁多嘢講
到底有無決心
食緊葵涌黃店oh my dog了

聽住啲屌黑警既歌食lunch,好舒暢
我食黃店會唔會俾藍絲影大頭架?

影咪影,關我撚事咩

對得住良心呀我
你係熱狗 分化撚
藍店都唔比食 惡過共產黨
我本身中立 係咪想多我呢個敵人呀
係鬥氣就食貴藍店啦 食埋啲cheap野
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞