[正視聽] 我就餓死都唔入藍店既

288 回覆
1001 Like 59 Dislike
你都一樣,偽黃
我以為支持警察先叫藍
噢 咁如果用made in china嘅野 係咪叫紅?
早幾個月上連登
連登仔都話中立=中国立場=藍
衣家就個個都關心中立撚
偽你老母 就算用你個定義 我都唔撚會食藍店 只不過唔認同影食嘢嘅人又俾你話偽黃
你中意拉你自由
新年任務!1.19大遊行!和你宵!
https://lih.kg/1822470

你岩岩訓醒?
一直對緊既係港共政權,唔單止係班狗
再講
Made in china依樣又唔同講法
唔好係到偷換概念
同我上面既講既一樣係睇鋪既方向
唔通勇武用made in china既頭套又係藍?
tempo紙巾係made in China
如果佢幫黃絲例如派物資/捐錢612星火我就當佢同路人
你可以唔上前線,可以唔去遊行,可以唔做文宣,全部都可以,但係你幫襯呢d出晒名有晒實質行動害我地手足既人,姐係幫人買子彈,一路幫人買子彈 一路叫香港加油 勇武加油,個事實就係你推緊我地班手足上前線做靶,你地呢班撚屌 唔係黃 唔係藍,係一個不折不扣嘅冚家剷,我唔得閒影你地班撚樣大頭,但係你班撚樣比人影都唔好怨人
會唔會有一日班左膠連同黑警做fd既人都保埋

放過佢呀!輸民意架!

中立架咋佢地!我地既潛在同路人黎

學生冇錢要食11蚊包
學生冇錢要食29蚊牛飯
學生怕醜唔敢拎飯卷
學生拎飯卷入去食藍店又點計

衣家先知連登有咁多窮學生
以前仲以為連登fg50k係真
如何定義為背叛黃色經濟圈既條文

仲多過如何才算贏巴塞
唔幫襯黃店都冇所謂,最緊要唔好幫襯呢d出晒位擺明害手足既藍店,連罷食都做唔到,有咩資格叫人地做手足?
邊個派藍店飯券咁大整古呀
一路拎住黃色光環一路幫襯藍店
仲話平/方便, 連自己煮都咁撚辛苦, 咁唔好抗爭啦, 聽哂共慘黨話就岩架啦
真係,你話唔知佢係唔係都算

麥當勞美心呢類個名響過燉炳強既

照幫襯,因為兩件事黎
去呢兩日d post都見到有人咁講啦
個個都話拎飯卷入去食
早一兩個月前已經講過唔好再派M記飯卷
但係衣家都仲有人話派緊
利申:未拎過飯卷唔知
實講到個個都係拎券入去

鬼唔知佢地貪10蚊9舊咩
一直都信連登fg50k係真
五毛帶風向去批鬥,拉
me too
事實上
好矛盾
因為
你影人嗰下
根本分唔到
邊D係手足
邊D係blue C
如果手足真係有經濟困難
然後去食美心
咁就比你影左
咁點算
Or
我地標準係以食唔食黃店判斷佢係咪真黃?
但係同時影相的確可以施壓
不要墮入「人民鬥人民」的局面
https://lih.kg/1822524
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞