[正視聽] 我就餓死都唔入藍店既

294 回覆
1029 Like 59 Dislike
你地食唔食藍店係你地既事

對唔對得住自己良心係你地既事

講得出「報仇」但罷食藍店都做唔到

俾人屌仲要義正辭嚴咁講食咩係你既自由

咁你實啱既,你要覺得「食餐飯姐,唔使咁呀?」

都係你既自由黎

但俾人影左你大頭就冇得怨啦,影你相都係人地自由

唔好再同我呢失民意呢一套,我想嘔呀

今時今日仲會食美心元氣既人,憑乜叫手足

我就唔入藍店既,我就唔驚俾人影我入黃店大頭既

我食得鹹魚抵得渴,驚既都係問心有愧既人

一陣去搵間黃店食lunch先
手足值得加許,大家太習慣方便,其實去搵黃店都好正架

借位
新年任務!1.19大遊行!和你宵!
https://lih.kg/1822470
屎夠醫到肚啦

想食金拱門唔使將自己變成悲劇主角既

解決方法咪買定野自己返屋企煮

唔願辛苦自己少少就去撐藍店

大家都唔使咁辛苦堅持啦話?
同意
想食咪大大方方認左佢囉

想支持咪光明磊落咁支持囉

麥當勞啲優惠咁抵食、美心集團覆蓋範圍咁廣咁方便

仲使乜咁多藉口俾自己呀?

個個都係拎免費券入去架,個個都係半夜收工無野食先食,個個都係想黃色經濟圈成功先去磨藍店爛蓆架

人唔笑狗都吠啦
Strong post lm
費事俾人話我五毛,費時俾人話我分化

光復香港,時代革命

我講得出我就盡自己綿力去參與

我幫唔到其他手足,我都會盡力管束自己
口腔期呀你班友,把口想食你就控制唔到自己架?

知唔知咩叫道義呀?用心靈控制欲望呀
負評不如討論啦,唔係好多理據架咩
咁直接抽擊班偽黃邊敢入黎呀
一陣又笠你高帽,又五毛又分化

呢套技倆真係歷久彌新
負皮係不滿你地只係糾纏係影大頭同藍黃店,好心啦行動post又唔推係咪想早啲完咗運動呀?
講得好
影大頭冇問題
私了就過火
不如諗諗邊個屌邊個啦

罷藍店撐黃店係好重要既長期觀念

今日咁輕易話食藍店無問題,下個月黃店等死啦
死都唔撚食藍店
光環光到射盲眼
其實你地有冇諗過屌手足唔俾食藍店果班係咩人,警甴破解咗成3千幾部機,拎一個出黎鬧你地帶風向有幾難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞