[月經] iOS集中討論區 (121) SE2傳夠未

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
奶共奶到雪雪聲...
用itunes login 之後Del哂D授權 由頭黎過
有冇人beta3 入唔到中銀app?
上百度貼吧問下
iphone11突然自動reboot 係咪就壞
成日自動reboot 係壞
好地地做乜洗
有機會只係respring嚟
第一年就係

下一年新ios會變返食電
係咪想消毒
攞濕紙巾抹表面咪係囉
頭嗰年都慳慳地嘅

ios功能多咗就用多咗效能,食多咗電嫁啦新嘅cpu硬件上點都係係慳咗電嫁

其實apple嘅cpu都有分慳電核心同高效能核心...
新機點解核電好多時都係因為用緊慳電核心

之後一直更新ios iphone都keep到順,不過會用越多高效能核心
所以點解舊機倒水又發熱囉,你部機同長期打機full load差唔多

手機系統真係更新2年就到盡頭,除非你對倒水電無感
Ip XS MAX IOS 13.3 hotspot share唔到俾人,reset左網絡設定,改過名都唔得,仲有咩方法?
apn setting
/
個台唔俾share?
[月經] iOS集中討論區 (122) 傳iOS 14 永續 SE/6S
https://lih.kg/1844797
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞