[月經] iOS集中討論區 (121) SE2傳夠未

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
前排喺csl清倉執咗部,仲平過翻新
你有冇發覺當電話待命狀態下熄咗個mon
要用電話時佢唔係即刻連到線
要等一陣
知唔知咩原因
我都係咁 唔知
一時時,ipad用屋企wifi最多可以70個鐘唔洗reconnect, 之後用用下會上唔到網要reconnect

應該都係server多人用而慢
其實唔開kill switch 係咪用變咗冇意思 次次一開就重連好麻煩
用緊 surfshark, 好多時都要手動 disconnect reconnect...

不過overall 黎講算好用
surfshark 要熄左killswitch先唔會成日斷同埋protocol揀openvpn(udp) 斷左再連返快好多
你油
等緊Apple將16吋個keyboard放落13吋
Surfshark比學校block咗
自己down profile都用唔到
Keyboard實改啦,依家個個對butterfly keyboard冇信心,另外15.6都可以變16吋, 13吋應該都可以變14吋
我用緊air 2018翻新
想等吓16吋pro有冇翻新換部勁嘅喺屋企用
我部air 仲係2012, 現在傳到比小朋友用了
大家用緊咩尿袋同快充線?
差電真係好撚慢
想換個pd typec to lighting
近排用wireless charging間歇性會detect唔到,restart部iPhone先正常charge到,想問吓有無巴打都遇到呢個問題?
NordVPN
終於俾我等到
不過請問有冇source
見到了但唔俾我用red card俾錢可以點做
加左Apple pay先
有架 唔知關唔關加左後未用過事
13吋個mon靚好多喎
bugs到個電量都冇埋
點解Telegram 黑色咁型
App入面自選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞