[月經] iOS集中討論區 (121) SE2傳夠未

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
識唔識睇㗎....
加返有線
mini=閹版
無左兩粒低音炮
佢粒a8今時今日真係唔係幾夠洗
HomePod mini
HomePod Pro
HomePod Pro Max
$2799 嗰陣已經用緊
如果負擔到就買,HomePod 升級cpu 冇咩意思
13.3.1 DB3
純粹當speaker用都Ok嘅
最怕佢A8唔再有software update之後
過多幾年連AirPlay 3功能都唔支援變哂電子垃圾

尋日睇新聞就係講緊Sonos某啲舊speaker唔再有software update
如果啲聽歌app繼續更新
啲舊speaker可能連基本聽歌都唔support
淨係想要siri擺房同廁所

Touch ID & Passcode
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
Db3
到底點樣用長按主題先唔會係下面張圖咁樣
短按滑動
係喎 未用過新機嘅LIHKG
有無巴打識點unsubscribe 返啲calendar ?

官網教:
取消訂閱行事曆
在 macOS 上開啟「行事曆」。以滑鼠右鍵按一下想要取消訂閱的行事曆*,並選擇「取消訂閱」。
在 iOS 上開啟「行事曆」。輕點「行事曆」>  >「刪除行事曆」。

但現實係無掣撳
即係點 唔明
短按住零點幾秒然後向任意方向滑動就會出現呢個

屌佢老味上次
上次真係吹到99%
今次都係

有無人試過咁。。。。
明明4個字pw
突然間變到咁。。。。
入唔到咩?
以前試過 bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞