[月經] iOS集中討論區 (121) SE2傳夠未

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
請問依家iOS 13仲係唔係雙卡雙待但係單通?
如果sim1講緊電話,sim2會唔會收到電話?
同樣道理,通話中上唔上到網?
試下用牙籤清下啲塵
有冇ching知icloud book mark唔同步點搞
永遠都係back up返舊既一堆 del過重新同步都唔得
同埋電腦版個icloud係咁彈出黎叫重新登入 煩左好耐
Verbatim
今日見CLUBLIKE 有平入左15" 2019 MBP
I9 8core , 16GB RAM , 512 SSD
$14999

睇返原來新版 16" 都係貴多$4000
有D DUM 心口
諗諗果下都已經賣晒
上次Fortess 減價就好似$15999

今次再平多一千,就入手了
如果唔抗拒個butterfly keyboard
平幾千係吸引嘅
用緊I phone x,ios 13.3
最近部電話既時間慢左1分鐘,已經用緊自動。
請問有無得搞?
想問問 apple TV 短期會唔會出新版?

MacRumors話Don't Buy
搵到特價咪去馬 其實就算佢出新都唔會有啲咩突破性嘅進步
想買部12吋ipad pro當繪圖版用
大家有冇意見?
尋日walkin去apple個陣
佢又叫我唔急既話等埋三月出新機先
等唔等好
想買部12吋ipad pro當繪圖版用
大家有冇意見?
尋日walkin去apple個陣
佢又叫我唔急既話等埋三月出新機先
等唔等好

如果三月真係出嘅話
想問下邊到出11抵?
係都要平嘅就去price搵
用blutack清
唔急咪等下
雖然等完未必有
XS MAX用緊核電既13.3b2,係咁彈出黎叫我up去新beta
明明裝左tvOS profile都係咁,好煩
想問下13.3正式版係咪冇左核電bug
請問有冇人部11 pro會突然冇signal?
係台問題定係機問題
係咪冇信號之後隔4-5秒又有返
係呀好撚煩有時仲要連續幾次
iPhone X感覺差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞