幫幫手,請還押手足過年食好啲

692 回覆
609 Like 16 Dislike
佢話好彩佢地期數啲人都好斯文
啲信唔比痴貼紙的
直接喺電腦排完版print張A4出黎啦
佢屋企人深藍 雖然口講係話唔理唔擔心 但我知佢地都有成日去探佢 切肉不離皮 希望老人家會慢慢明白
係呀 正有呢個打算! 有幾個巴打都同我講會寫信支持!
Push
有次同佢屋企人一齊去探 佢屋企人都係啲要面嘅 你明啦 講講吓又話抵死自己攞黎 跟手又講 天氣凍呀 著多兩件衫咁樣
佢都無點諗出返黎之後嘅野 佢斷正 都知衰硬 不過有我一日我都會睇住佢 實搵到野做嘅
條控罪唔幸運呢...不過呢啲唔可以講太多
要差實有人差過佢 但佢先岩岩大學畢業無耐出黎做咗野兩三年 學費每個月都仲要還架 咁就入咗去 呢家每個月都係我幫佢交住先 話時話 呢啲有無得同學資處講停咗先? 無理由如果真係要坐 咁我幫佢交幾年學費呀
如果買左入去會唔會比獄卒食左?
唔會 啲獄卒食麵包架咋 無得放飯架
好 多謝巴打有心!
咁係咪可以買大量零食比佢地存貨口癢食?
唔係 有數量限制 但裡面可以買到其他野 呢度唔方便講 佢除咗無自由外 盡量佢想要我都會幫佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞