幫幫手,請還押手足過年食好啲

692 回覆
609 Like 16 Dislike
支持!
推呀
多謝通知
IG HKPOLITICALMEMES 有個私飯post講keep單搵612
我同相關嘅手足了解過 612果邊係比較難攞到
呢家有個係星火做嘅手足幫手聯絡緊希望幫到手處理到問題 今朝話議員幫手果邊 我同佢啲義工傾過 最後決定唔用議員名去眾籌 因為怕會影響到佢聲譽 始終幫還押手足籌錢食飯怕出面會有閒言閒語攻擊議員
Lm
Push
呢啲我個個星期探佢都會打爆畀佢 放心 零食同煙佢唔缺
話事話如果大家有啲唔睇嘅書 可唔可以捐出黎畀手足睇 手足一個月可以入六本書 但入爆咗可以再申請 無限咁入 裡面佢話悶到痴線 入啲寫真畀佢打吓J仔
唔得 有限食啲咩 係M&M 同 啫哩糖 兩款
繽紛樂佢聖誕果陣 入面派咗零食包 裡面有
報紙貴呀 一個月都幾百蚊 裡面有其他犯有報紙 佢話有借黎睇 佢鐘意睇書呀 啲連登高登故我買咗幾本佢鐘意 佢地平時有新聞睇 一日睇成九個鐘電視
師兄識啲野 但係B仔你覺得啲老細會畀佢做咩落晒Order 有政治犯嘅期數好多野都要渣正黎做 平時好多福利都會無咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞