幫幫手,請還押手足過年食好啲

692 回覆
609 Like 16 Dislike
Push
可否留個Tg 講講點做?我問過另一個Post樓主佢話靠自己眾籌仲好過靠星火612 ,因為呢方面我都唔係太識,總之幫到手足就得!
唔使留tg因為好簡單,去搵612同佢講要claim私飯錢,佢會問你還柙人士嘅資料(佢地之後會去接觸還柙人士確認你嘅身份)跟住影返私飯嘅單據畀佢就ok 至於另一個post 點解咁講我就唔清楚 另外建議樓主畀多少少證明例如私飯單據 免得畀人質疑食人血饅頭
我會Tg畀返收據大家,有部分巴打都有Tg加咗我
單據果啲我唔擺上黎 我怕會有心人Cap咗攞去第度搞眾籌呃人 唔該巴打先
哦明白 但如果可以搵612解決就盡量搵612啦 單靠自己幫到好耐 都多謝你幫其他手足
我會同佢屋企人溝通吓 叫佢地搵612 因為佢媽媽係深藍 平時已經唔係點探佢由佢自生自滅 呢家啲野都係我同手足女朋友處理
咩叫請還押手足食私飯?
唔太明
屋企人唔得嘅話試下用你地名義 不過唔知得唔得
因為還押嘅時間 可以選擇畀錢買外賣食指定嘅餐廳 唔洗食懲教入面嘅飯
好 我了解吓 唔該巴打
首先你要有果位手足既還押篇號同中文全名,除非本身識佢外,陌生人係難以知道呢d資料。所以技術上有問題。
上面有人驚樓主呃人。
我同星火果邊傾過,佢亦有提及過樓主
係真有其事,但佢點樣做到我就唔清楚了
或者咁講,依我自已睇法
樓主應該有幫手足買私家飯<星火同我提過佢睇到post有講。
但係我相信佢同佢幫果個手足應該私底下係相識既
係呀 個手足係我好好好好朋友
因為有人提及呃錢問題。
以我所知,大家眾籌完比樓主既錢
係真係用左買私飯。
之後佢有無去星火claim錢,再然後claim番d錢出黎,而claim番果d錢又去左邊就無人知了,所以我先會停左呢個計劃,原因大家追我post會知點解。
因為我唔能夠講太多資料。
如果大家真係想幫手足,請google善導會
今日探咗手足 入埋私飯
想睇返收據 可以Tg我
https://t.me/writeletteraddoil
我唔貼上黎怕畀人攞走張圖去呃錢
手足叫我多謝咁多位巴絲 多謝!
Tui
麻煩晒巴打
可以既話..做大佢...照顧到全部手足就perfect..
由區議員做起就比較有信心
見到13-19號星藝私家飯收據
辛苦哂樓主
大家繼續加油
支援還柙手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞