幫幫手,請還押手足過年食好啲

692 回覆
609 Like 16 Dislike
星火頭先打過比我
佢話都睇到呢個post,佢唔建議搞私家飯
佢話好多手足都知有私家飯,因為好多技術上同私隱問題。
反而希望大家暫時停止籌錢呢個動作。
我唔知星火有無打比另一個手足喇。
我接觸果位星火手足唔係咁同我講
因為呢個Post我接觸咗議員星火家長 其實每邊嘅說法都想法都唔一樣 或者你介唔介意留個Ig 睇吓可以一齊傾吓可以點處理
留Tg
我pass左比區議員處理
一黎因為我覺得自已係小市民
二黎同星火傾過,我同意佢講法汲及錢好易引起誤會,而且我亦都覺得有"錢"唔一定處理到。
三汲及私隱呢個亦都大問題。
所以呢個post, 呢個係我最後回覆,其他我不再回應
明白 唔該巴打提醒
代手足多謝咁多位巴打 估唔到一日就夠晒額 多咗出黎我會用黎買煙同零食畀佢 我今晚返屋企就會停咗個眾籌先 暫時呢度夠食一個月 收據會係之後交完飯錢補返 多謝相信我嘅巴打
今日收到手足叫福利官打黎 我留咗口訊叫福利官同返手足講下星期有私飯食
葵涌
揀個好啲既區議員
邵家臻不了
我以為得羅湖一個
原來眾籌網會抽10% 咁樣蝕咗八百蚊做手續費...
多咗嘅錢我會用黎買煙同零食畀佢 大家放心啲錢唔會亂用 全部有單有據 我之後會係TG畀大家睇 我唔放上呢度怕畀有心人攞走張圖去呃人錢 捐咗錢嘅巴打可以加我Tg先
會唔會有巴絲想寫信畀手足? 暫時淨係收到兩位巴打嘅信 我黎緊下星期一會Group埋一次過寄出
會唔會有巴絲想寫信畀手足? 暫時淨係收到兩位巴打嘅信 我黎緊下星期一會Group埋一次過寄出 唔好咁怕醜啦 多你一封多好多 !
https://t.me/writeletteraddoil
Push this
留1位
寫完影低Send畀我 我Print出黎
或者你Tg打出黎畀我 都得
不過手寫有感情啲
好耐無手寫字
排排版先
Very good
可以申請延遲還款
岩岩問咗 要佢本人寫信要原因
學資處都Cls 還押緊都要寫信寄出去 仲要審批
屌佢老母算撚數我幫佢畀 我有信心手足今年出得返黎 !
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞