估唔到hsbc visa signature都變埋公廁卡 (4)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
唔駛煩既角度又唔駛年費
開比老母簡單不錯
自己都常用
Vs就好似有啲比下去
vs睇戲食飯,非上網超市嘅消費正啲
vs基本250都有3rc仲未加埋最紅
red除咗上網超市就冇咁多優惠同rc冇vs回得咁多
想問下有無得check 獎賞錢入帳記錄?Reward + 剩係得個大數,有無回贈,幾時回贈都睇唔到
睇你本身用卡係優惠導向定方便導向
如果係貪優惠其他銀行既卡都大把選擇既
我就覺得夠囉,見到有d人一大疊卡我會覺得啲數一定好亂,
同埋為左優惠申請卡一定反而洗多左錢
1月中activate 左張VS卡
一般要幾耐先會寄個櫃員機密碼出黎?
無個密碼開唔到ebanking好麻煩
好咩好驚申請咗再算
年薪夠 啱啱apply vs 通常幾耐批
vs個額外1.2%回贈係唔係要過多幾日先有?
我上網買野 剩係見佢回贈左0.4%
你地vs 今個月有無payment holiday?
係咪即係唔駛交 下個月先交
宜家耐d啦 又remote access 又停工 俾多幾日人
有無人試過年薪、資產唔夠但成功申請
上面都唔少case 2樣唔夠批, 但都大把夠年薪唔批
打去熱綫問佢會同你講 如果有premier打22333322有眞人聽
咁即係無Standard
係咪辦公時間內申請?
1年
年薪唔夠,但一個星期批咗
星期一申請 星期二批
不過未收到卡
有邊啲出名鋪頭得0.4% ?
我知7-11、Circle K、日本城、Muji、誠品

利申:我知hsbc有晒最紅自主full list, 太長驚睇灟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞