估唔到hsbc visa signature都變埋公廁卡 (4)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
你以為現金回贈,同時有里數?你諗多咗
Push
簽$6000回$800 +$100 (for Rewards+ app), 點解唔問CS
用緊白金卡同red card
申請左vs其實白金係咪cut得?
得架咩?hsbc 最紅唔係跟死hkid 。 你有幾多張卡都係歸一個
無得電話語音waive 年費?要聯絡cs既
自從開左張RED 之後已經用少左VS 好多
online payment 4$ rebate
而家日日wfh 真係冇咩理由用VS碌野
自動waive
入咗幾次都話話未能處理,最尾都係駁去cs 搞
提外話 如果比人偷左卡去網上簽賬 我發現戈陣已經即刻打去卡center cut卡 其實洗唔洗報狗備案
如果我依家申請hsbc red,過兩個月可唔可以upgrade去vs?
冇用
冇關係
cut card, claim dispute, bank 會做野

利申:我朋友hsbc做
佢點覆?應該唔洗搞任何野?
我同時有signature、premier同白金,做乜要cut card?又唔使年費,分開碌分開找數感覺冇咁震撼
利申:反而申請唔到red,因為自僱冇收入證明
第一個駁我番語音搞,跟住語音唔得,再等第二個cs 先幫我搞
但我上次打去,CS話自動waive,所以我冇任何action
我唔記得佢好似講,迎新定咩所以頭唔知幾多年係免年費
白金留黎做乜,永遠都唔會用架啦....

大貓每張卡獨立信用額係會佔你既信用額quota
如果玩卡架話申請新卡會有影響,有機會搞到未必夠額
Signature, premier同白金
都係同一組最紅自主獎賞?
今朝見到人妖講,6月1之後SC 既卡好似想取消豁免首免首年年費
Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞