2020年 一蚊交稅方法整合

1001 回覆
332 Like 4 Dislike
但食唔到手續費

交100次$1, 可以洗多政府最高300蚊喎
用bot 日日交100蚊, 30日就係3000

人人咁做, 港共政府啲收入就會打哂折頭
有手足寫左eBanking 自動交稅BOT喇.
https://1dollartax.com/
(KKFLY 個APP都更新左 加埋呢個BOT)
推呢個!

有中銀有星展

大家堅持呀
KKFLY有bot 你碌去第18頁
手足好波

Update各樓層有用資訊:

1蚊交稅傷唔傷到政府?
信用卡冇可能
銀行點會做善事 #399
財庫局講係每宗交易都收手續費 #393
信用卡、PPS、網上銀行手續費資訊 #119

交稅方法
1: print cheque
#39,#40,#61

2. 交稅BOT
#1 恆生BOT
可使用,持續update中(直至寫program 條友交完稅)
有手足寫左eBanking 自動交稅BOT喇.
https://1dollartax.com/
(KKFLY 提供恆生、中銀、DBS交稅BOT )

3. window 機交稅:
Macro recorder(用夠10次要課金)#67
macro schedule (1個月免費)#85
actiona #191
JitBit Macro Recorder 連教學 #213
恆生信用卡交稅#256

4.Mac 機交稅:
macos自帶automator #129 #195 #370 #360
Mac version macro recorder #185
http://www.murgaa.com/macro-recorder-mac/

突發情況
交交下突然交唔到:打去CS叫佢unlock limit

交稅啦

好多人都交緊, 但需要更多人加入呀

高手在民間
得返$1存款嘅中銀戶口終於有作為
推呢個!
要交幾皮

用e banking saving 扣 定 credit card 好 ? 邊樣港共成本大啲?
轉數快唔會收手贖費
唔識用kkfly經恆生交
有冇人用過?
交六十幾萬稅 交到夠期都未交完
Dbs 內部消息core bank已經頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞