Kingdom of Hero (10) 2020繼續抗爭 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
初期★5英雄,應該唔包新
包埋都唔課
你唔係齊三色原五啦咩?
如果包新英藍田巴課呢個抵過石抽好多
除左任務之外,仲有daily mission,pvp結算同普塔都固定派石
另外某d event 會送得比較多石

隻驚派石唔算多,但單抽券就送好多,所以無課/微課都係比較建議抽野淨用藍券,石就留黎回體

光暗抽就每月普塔100F固定一張,解mission 好似都有一張,用石每抽夠120抽又會有一張(可以跨pool 累積)

另外就靠商店買碎,每日5次 lucky draw (我玩左4個幾月未中過,但有巴打中過)同課金
初期*5應該係指原生5星,有機會包新角,睇下一陣有冇死士巴絲買完包膠
其實包唔包我都會課

我平時課石包都係10000yen 2000石+1張4-5星券

依家就11000yen 1800石+10支體水(值200石)+3倍經+自選5星
就算張自選5星唔包新英,當大技怪咁用黎升技都唔差,反正我木劍水奶都要升技
低lv無人權
60lv 一星期唔使就升到啦
禾想要水法水奶木奶,揀邊隻好呢?
睇你本身缺咩啦

我會揀水法 減速破防太好用 而且超大力
但困塔同公會王去到40打後,法師太薄血問題會表露無遺,好易唔小心俾人秒

水奶依家有左公會暗奶之後 冇咁必要 但打困塔同公會王仍然超神

木奶就只勁在隊長技同配木劍全木隊打公會王 其他方面好一般
App Store 仲未放update, 睇黎都係要延遲多
水奶啦
見之前好多巴打都話佢兩邊都有位
打木王仲可以拉角位做坦
謝謝大大分析
【1/21 16:43更新】App Store反映遅延の影響に伴い終了予定時間を「19:00」とさせて頂きます。ご迷惑お掛けしますが、お待ち頂けます様お願い致します

延長到6點
我就係卡緊木王
正 梗係知我喺街無wifi
開左 不過新角/新禮包/pvp要等出完update之後之有
頂 又延期 我想抽4星練啊
qooapp update左佢要我再係play store update?
三屬自選 仆街
咁樣逼人課都有
中伏 IOS唔update入到 An up左入唔到
隻驚出咁耐第一次up? 差d想del game再裝過
[img]https://na.cx/i/fxgvEw4
係咪重刷好點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞