Kingdom of Hero (10) 2020繼續抗爭 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
普塔60F係點打的?
求指教
木盾?最簡單不停控暈+上毒
要幾多個毒佢先死?
一開波佢就出必殺無敵mode
每個毒扣5%血 同一時間最多上8個debuff 最快都要王行3次先毒得死

隻王打人基本係秒 所以要先手暈佢

如果有木劍會好易打

冇就用3星水奶坦+暗女法無敵頂
哦,即係我係睇唔到佢行血, 毒+暈loop到佢死就岩
仲有暗奶

呢隻係難d發揮 PVE唔好用咩?

PVP有冇用?
Pvp 冇乜用
佢打人唔大力 毒係pvp又係廢
最慘佢係近戰 對住木盾 打完佢上埋毒就俾佢反擊過返毒去自己到 件事完全係攪笑

Pve除左拎黎打困塔王之外 基本無用

個2技太on9 要清防先上到毒同淨係可以清防buff
但上期困塔多過2個debuff又會被動清晒 結果又係超難用

我星期六會換地震符俾佢再試下

不過都係老問題 唔堆命困塔上唔毒清唔到防打唔到條 堆命又會變左輸出冇力

同埋個被動要殺人先回25%血太雞肋

隻野要回爐重製先得
唔知係咪bug 但呢隻王係唔顯示血量 係困塔都係咁
拎隻木劍同4星木法解解決左了 thx
第一名Lelouch隊守隊簡直係怪物級 佢已經守贏左151場 我都貢獻左一場比佢
佢隊野係好難打 我上星期都輸左3場俾佢

肥狗巴好似知點打 等佢教路
upgrade係咪靠彩數 20次先up到一次
係 同埋愈後愈難up 試過+14上+15升左差唔多一百下

副屬好靚但套裝效果好似唔啱用
買光闇碎買到破咗產
我係暗法 木劍 木盾 暗弓

木盾上前引招
多數光弓會跳上黎放大
木盾可以轉破防 暗法補暈同毒
木劍暗弓搵時機三技殺光法
如果比光法同水法暈到兩隻就有機會輸
打錯 光弓同水奶
第一名Lelouch隊守隊簡直係怪物級 佢已經守贏左151場 我都貢獻左一場比佢
佢隊野係好難打 我上星期都輸左3場俾佢

肥狗巴好似知點打 等佢教路
我係暗法 木劍 木盾 暗弓

木盾上前引招
多數光弓會跳上黎放大
木盾可以轉破防 暗法補暈同毒
木劍暗弓搵時機三技殺光法
如果比光法同水法暈到兩隻就有機會輸
打錯 光同水奶

再打錯
有用啊 可以比半坦半打手 速係上面就差咁d
不過我會買
6星傳說 有錢梗係買左先
困塔31開始 所有卒自帶超級吸血
想買嗰陣商店更新咗
木盾即係ingway?
反擊加超級吸血 成件事係超級反人類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞