Kingdom of Hero (10) 2020繼續抗爭 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
呢個活動已經打左100張藍卷返黎
肝帝
都係收工掛下符
刷符刷到冇晒石 又要課石回體
刷符係無底深潭淨係出過1粒6星金符
木隊刷新符9真係好易,但刷唔到10

藍田巴我呢隊刷舊符10得8成半左右
試過木盾換火劍但係會炒車
木盾就有時唔夠turn

覺得係有時俾隻水奶免疫buff搞死自己
可以點執打快d同提高勝率?thx
諗緊換隻合火奶換走水奶
新符10如果要用木隊 符文要求好高 用火隊會易好多

舊符10我唔知你d角練度如何好難講 不過用木毒法就真係唔好用5星水奶 兩隻野好唔夾

你可以先試下唔用5星水奶改用4星水奶/合成火奶睇下會唔會好d

又可以試下暗女法/木劍速隊長 木毒法 木盾 4星水奶/合成火奶

其實如果你木盾符文夠勁 可能全木隊 木劍 木盾 木毒法 已經可以3帶1 咁刷 不過真係要自己試下先知
木盾連反擊符都未上無一套靚
谷隻合火奶靠持續回試下,我見人合火奶有攻有回好似唔錯
唔再抽了,谷埋隻奶怒刷符好過
不嬲都係用石回體抵過抽

合成火奶我自己覺得好一般 個緩回其實補好少
1個緩回頂唔頂到一個毒
新手想問吓活動個四星鏡洗唔洗轉曬先走?
而家用緊水法 3星木奶 3星水盾
同埋一開始送嗰隻4星闇法打到去H1-7

好似仲肝過陰陽師
每個毒扣5% hp 每個緩回補10% hp
4星鏡

同埋隻驚唔使用坦 入多隻打手打快d仲好
好似叫Mirror of the Unknown
因為連4星都抽唔到
見隻3星盾合木奶要用先練佢

好脆皮又無力
果mirror of unknown其實冇咩用 主要係用黎升4星角技 但問題冇得自選

如果你已經有4星角想升技咪用 搏中到想升技果隻
或者已經有木毒法就趁4星唔多搏中多隻 一隻升黎用 一隻留返遲d合成
或者留返遲d抽到勁4星光暗角先用都得

3星盾就真係咪鬼用啦
即係嗰個道具用咗會畀隻四星你?
定係喺你有嘅四星入面隨機升一隻嘅技?

隻盾真係無角用先用佢
鑽見大家都話唔好抽

希望活動啲藍卷快啲有奇蹟
四星都好
Mirror of unknow 用左之後 會隨機俾一隻你已有的4星角你
你可以用黎自食升技或者做升星肥料或者升多隻黎用都得

新玩Login 第5日會有一張4-5星卷
原來係咁
唔該

啱啱先第二日
希望中四星火法或者毒奶
hard 1-7?
新手係咪覺醒左先 唔好諗promotion住?

藍卷抽到呢隻 值唔值用450 石即刻覺醒佢
450石就唔好買 淨係第一次200石值得買
好 咁唯有慢慢儲石覺醒佢
升左6星先

你打手唔升通常6星唔會夠打8F+覺醒關

刷唔到8F+ 你有排都刷唔夠大覺醒石
咁即係將d promotion fairy升哂做5星先?

或者升d 2/3星怪上5星都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞