Kingdom of Hero (10) 2020繼續抗爭 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我想問覺醒石活動係咪開始左?
6位粒抗符依家+12 升埋+15應該有117抗

本身諗住拎黎試下刷新符10所以堆到咁高抗
下次換符會試下堆返高爆率爆傷同攻睇下點樣
14/1 10am先開始

要等依家個event 完左先
ic
6星左佢咪變態

而家諗緊
地震水劍配暗奶同推CD火法...
水劍21暗奶再動1接推CD
下一回水劍再打多套21再動1...

不過前題要水劍2技升到3CD
水劍一回打3下暈到3隻應該好癲
如果加多隻滿技木奶推多次隻火法...
地震水劍好難又快又大力 我覺得浪費左佢gei 輸出
暈到靠打多幾野幫補
反正普攻打三隻...

有免拆可以試下個速度對攻擊力既修正
搵個最佳配置(可能1點速1%攻)

推CD火法做隊長都仲有20%速度加乘

BTW PVP兩隻暈符守夠唔夠?
睇你咩rank 同成隊點配啦

不過去到M1M2 正常基本點都守唔到 只能夠搏暈符發癲狂暈人先有機會守贏
通常係砌到成隊夠煩膠令人見到都唔想打

同埋結算日要間唔中轉下防守陣 唔好俾人知道點打
巴打我抽到呢隻
係咪可以練嚟做吓打手

如果真係冇其他更好選擇都可以 不過升到60lv 就夠 唔好上6星

新手我始終唔太建議練4星打手

新玩其實送好多券 我見個個新巴打都好快中第2/3/4/5隻5星
多英到無符俾佢地用。。。
勁缺錢,係咪C1-1刷肥順便刷錢已經係最快
刷兩刷升一兩個符已經無左百幾萬
定係去升得太多垃圾符
5星淨係2/4/6位先好升+15 其他+12就算

同埋新手係比較缺資源 肥/符/錢都缺
所以開頭專心練好幾隻夠打普塔同刷符先 唔好太貪心練太多角 咁會仲難玩

刷C1-1 基本已經係最快打錢方法
一係就不停刷符賣錢
如果你可以3x秒一場舊符文9速刷 一個鐘可以打3x萬
刷符都唔夠打3f個d要靠朋友
練度問題 慢慢升下角升下符
有6星打手加5星輔助角/奶 加埋任務/login in送的符 7F之前應該都好輕鬆
9F就全隊換晒5星符先好諗
我玩親咩遊戲都係黑嗰班嚟
好彩啱都中咗隻五星

無聊開個分身抽到隻4星光奶
想轉過去玩吓
邊隻光奶先?
天使光奶就神角 不過除左1技 其他技要升滿
主教奶就上級未到神啦
應該係天使奶
而家用紅石抽得到嗰隻
隻4星火弓又係一隻on9角

自帶加爆再動 打人有crit再加攻
2技0 cd 打3格超高傷單體技
普攻大範圍aoe

可惜我好少抽中 冇咩升過技
舊符9點3x秒,強攻喎3x秒
我宜家舊符9,10都係要靠上毒磨

刷速一定係硬打
一定要用攻隊長同有加攻破防同大範圍aoe
頭先1530就M1 一個鐘比人打到得返1300
刷新符刷到千1萬,都無地震符岩升,可想而知個機率幾難閪
好正常

依家個pvp難打到喊

好多光法水劍暗奶 打到躁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞