Kingdom of Hero (10) 2020繼續抗爭 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
(6星滿技梅林一帶三 7-1H 4體一場 4821經)
2星 滿級 7-1 H 13回 62673
3星 滿級 7-1 H 33回 159093
4星 滿級 7-1 H 90回 433890
5星 滿級 7-1 H 180回 864000
6星 滿級 7-1 H 未知 未知

(6星火劍一帶三 3-2C 5體一場 6035經)
2星 滿級 3-2 C 11回
3星 滿級 3-2 C 27回
4星 滿級 3-2 C 72回
5星 滿級 3-2 C 145回
6星 滿級 3-2 C 未知

(6星木劍一帶三 1-1C 5體一場 52XX經)
2星 滿級 1-1 C 12回
3星 滿級 1-1 C 31回
4星 滿級 1-1 C 82回
5星 滿級 1-1 C 166回
6星 滿級 1-1 C 未知
以上只供參考

進化
2星*3=3星
3星*3=4星
4星*4=5星
5星*5=6星

3星=2星*3
4星=2星*12
5星=2星*60
6星=2星*300
*以上只供參考

現有公會
LIHKG
願榮光歸香港

首抽建議
火劍/木劍/水劍/木盾/火弓
5個鐘都冇人搶1001

Btw Lihkg 開左公會錢關 大家記得打
新手留名
3倍錢event 開雙經狂刷3體關幾抵

刷左一日 扣返event 回贈d石 都係用左2百石多d
然後打左差唔多300萬加升左一堆肥
仲有6-7張單抽券
打到step 幾
14咋
肝帝

50關暫時諗到咁樣去打
試左三場 搞好個企位應該ok
舊符10F冇木坦咩配置比較穩陣

琴日300石刷9F都唔出一粒6星金符
農到有啲灰

而家9F用木奶Mary 毒法火劍
但一上10F就好易炒
六星金可遇不可求 你當刷紫做終極目標最好

9F單火劍應該就刷到 唔夠抗?
終於有post
我初期刷10F用毒法,Mary, Bonnie, 合火奶
而家用緊午餐肉,Mary, Bonnie, 水劍
得10X抗
差20左右

2位用咩好?

而家爆率唔高
但用緊爆傷
諗住換左佢

9F Full team 2分鐘內

齋一隻火劍配加攻火肥未試
咁快50
你又唔開
藍田巴教落,打10F, 有減速好緊要,所以我升左Bonnie
返緊工
要140抗先穩 2號位加攻會好過爆擊
夠抗副屬可以堆d命中
冇反擊同極高抗性全部1take過
打到十一點仲有幾鋪剩亂試陣
新po留名
我42-44 每關都要打幾次先過到
留名
我卡39
暗法隊長 兔法 木盾 天使奶/修女 配一隻打手
前三隻地震符 平均180速
保持住最多2debuff 暈到可以幾多都冇所謂
一有buff就兔法偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞