正式宣告 - 仇士小隊退出抗爭。

1472 回覆
11326 Like 212 Dislike
作文作好小小啦

人退出你又退出 仲要出曬公告咁真係退出怕有手尾跟就連依個po都咪開啦
屌你啦
你睇返幾多日前啦
一堆湧晒上黎係哩兩日事
唔係仲唔知分化撚招式呀?
成日都係好似約埋咁一晚幾十個po講同一樣野嫁啦
我出果日有無咁既情況呀
屠龍果次又係得一個po講
幾日前又係我第一個講
睇清楚啲啦
退場嘅邏輯,係退一陣又上,而嗰一陣要靜靜雞
https://lih.kg/1814823

借個位講下退場如有應該點做
唔岩聽就係鬼都
仲有呀
成篇野有無可取之處呀
大家係咪停晒捉鬼呀
你唔講哩啲比返信心我地出返黎 仲玩膠?
慣左一大班冷氣軍師打飛機
但係前線無啦啦唔見晒勇武 和理非衰左啲咩都無人知
最後點解會咁都無人知
好想咁樣?
挽留
有翻d信心未
國安又扮失蹤會員「知更鳥」想洗底,
知更鳥本人於 10.12 上香園圍探險,
上山途中聲稱俾狗逗,離奇神秘消失,
承諾講述香園圍狀況,卻又突然刪文。
五日後上水態度反常,疑為國安控制。

【失蹤會員檔案】LorraineC 資料整合
https://lih.kg/1661602

多謝啊sir合作
想知你點睇俾人膠化,仲要玩到返唔到轉頭
利申一直屌班和理非岩聽就手足唔岩聽就五毛
退場文不嬲都會講一個重點就係 捉鬼
我唔明點解大家睇唔到重點 走晒去玩膠
唔係應該重點放大 一齊努力出文宣嚴防捉鬼咩?
點解會落晒力去玩扮退場
捉鬼問題一日係喺度 無論和理非升成勇武 都一樣喺度
所以當務之急係宣導捉鬼問題 而唔係走黎笑鳩我地
笑完又點,唔出聲既勇武睇到會點?
我地失去太多
講到明唔捉鬼就出返黎
幫你地擋子彈 又救人 仲要喺背後插一刀
仲要成日講退咪退 洗乜開po
唔開po話比你地知 問題喺邊
突然有一日無晒勇武 唔好又屌勇武乜都無講過
我地唔會 有問題就講 係我地隊第一條規矩黎
多謝手足嘅付出 好好養精蓄銳先 我會撐到你哋出來為止 我雖人微言輕 辛苦你哋
我自己覺得,捉鬼只係一個表像,真正問題核心係和理非完全唔理解勇武思考,自以為是咁「支援」手足,實情係依d支援唔係大部分有用或者係手足需要
最幫到就係一開始既時候,大家都會衝過黎開遮
其實已經好足夠
算啦 灰尻心 唉
聖堂復仇騎士=仇士
帶壞風向好撚好玩?

屌你唔閪出就唔撚好咁鳩大聲啦柒頭
躝啦垃圾
女仔有咩條件你先會嫁比佢?
https://lih.kg/2754395

退出咗之後就去溝女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞