正式宣告 - 仇士小隊退出抗爭。

1472 回覆
11326 Like 212 Dislike
可唔可以把兩位失踪成員,列為 MIA missing in action……
生要見人,死要見屍呀
唔值得你哋為咗班free riders 犧牲所有

但正正因為你哋比每一個人都勇敢

先令到場運動持續到今日 團結曬香港人
曲線要講明
感謝勇武
其實有無唸過對家安排捉鬼 我地要唸點樣阻止呢d事
push
感謝你地嘅付出
辛苦啦巴打 打左咁多個月機休息下先
冇人想知
使唔使個個小隊退出都開個po?
唔講其他啦⋯⋯禁你解釋下點解得華人社會讀書鬥背得快多,之後高中教數學係人地國家大學程度
唔講我自己,所以你就只係歌頌佢?
澄明思諸,勿陷分化

捉鬼係永遠捉唔完,中共黨史上最叻就係滲透同分化,大家要默認永遠總有隻鬼喺左近,點捉都捉唔曬,過度緊張捉鬼反而會陷入分化局面

平心而論,對家要收風根本唔會帶住支槍,帶得支槍入去理大就擺明預咗比你捉,達成佢地分化你地嘅政治目的,既然有鬼會帶住支槍,冇槍嘅鬼都肯定會有,黑臉白臉嘅鬼自然都會有齊曬,正如連登夠有五毛、TG各公海都一定會有對家臥底,呢個係common sense,所以我再重覆一次,中共黨史上最叻就係滲透同分化,大家要默認永遠總有隻鬼喺左近,點捉都捉唔曬,過度緊張捉鬼反而會陷入分化局面
澄明思諸,勿陷分化

捉鬼係永遠捉唔完,中共黨史上最叻就係滲透同分化,大家要默認永遠總有隻鬼喺左近,點捉都捉唔曬,過度緊張捉鬼反而會陷入分化局面

平心而論,對家要收風根本唔會帶住支槍,帶得支槍入去理大就擺明預咗比你捉,達成佢地分化你地嘅政治目的,既然有鬼會帶住支槍,冇槍嘅鬼都肯定會有,黑臉白臉嘅鬼自然都會有齊曬,正如連登夠有五毛、TG各公海都一定會有對家臥底,呢個係common sense,所以我再重覆一次,中共黨史上最叻就係滲透同分化,大家要默認永遠總有隻鬼喺左近,點捉都捉唔曬,過度緊張捉鬼反而會陷入分化局面
澄明思諸,勿陷分化

【舊POST已爆】【戰術】【快做仆街仔】大量珍藏流出!新年送大禮!!勁過除夕抽獎!!!(2)
https://lih.kg/1809190
澄明思諸,勿陷分化

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞