正式宣告 - 仇士小隊退出抗爭。

1472 回覆
11326 Like 212 Dislike
手足多謝你地嘅貢獻 希望你搵返你地嘅隊友
兩樣野黎
捉鬼還捉鬼, 係一班人
勇武還勇武, 係另一班人
唔好拉埋黎講

要解決捉鬼, 係諗方法去應對件事, 唔係退場認輸做逃兵
好嘅咪一句sor9ly囉,唔好嘅咪直頭拎尾彩話你要拎光環
所以你地行動係想完成你地個行動目標定係想見到和理非拍手支持你地?

依類行動永遠都有人會反對,因為有人反對就唔做,咁你地其實都唔係好認真姐。
放心,冇人再捉鬼我相信佢哋會出翻嚟抗爭,不過睇下班撚樣幾時先唔捉啦
又Block一隻
傷心到唔識形容
講撚到勇武對和理非有責任咁撚樣

你唔肯打人哋幫你打幫你頂,依家唔幫你就怨天怨地,點解你唔自己打自己頂?
用下腦都知, 就算全民唔捉鬼, 狗都可以扮人捉鬼, 你避到咩?
唔係諗方法去解決捉鬼, 而係出post發聲明退場, 做逃兵仲要拎光環真係第一次見
大家要頂住防分化!今日捉鬼分化post勁多。
感謝
辛苦哂
其實我都唔明 人地出來講就係因為捉鬼成風 無人正視 其次 人地一出來講就話攞光環 又話無人想知 呢個係某啲人嘅想法 唔可以排除其他人想知
你亦唔可以抹殺左佢地想多啲人知點解要退場 仇士想大家知道多啲佢地諗法姐就係咁簡單
你捉鬼就大鑼大鼓 正視聲就要靜雞雞 咁就咩用
手足
我反而見到更多由7,8月開始更多根本就冇覺悟既偽勇武,光環勇武,愈黎愈多。
鍾意陣地,冇目標行動。 反而害左好多真正既勇武手足。

如果你覺得勇武行事先而達到目標,我地尊重同支持,但必須要專業。

有人受捉鬼論影響,想捉你。佢果一刻就係你既敵人,同黑警完全一樣。 如果比捉鬼人捉到,或者你向捉鬼人投降,即等同被拉,冇得怨。唯有交棒比下一手,自己搵後路。
唔係無人正視, 係你防止唔到,
我樓上都講左, 無可能全民100%共識, 同埋可以有狗扮人捉鬼乘機mark實勇武, 捉鬼係無得避
唔係正視然後解決個問題而係避開個問題, 抗咩野爭

我就有提議既, 以後邊個捉鬼, 就先要佢自己證明自己唔係鬼
手足⋯⋯⋯
一睇即
屌。。
對唔治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞