正式宣告 - 仇士小隊退出抗爭。

1472 回覆
11326 Like 212 Dislike
佢一定冇小隊
死開啦 和理非
上嚟開post目的係咩?
感激你地付出
勇武行動從來都唔係受大眾支持既行動模式。如果你真係覺得自己既行動係正確既,計算好成本效益,就去做。係相應既地方會有其他人係背後(靜靜雞地)支持。

但係上到戰場就當然會有人想阻止你。捉鬼人係真心膠又好,係黑警扮又好。你都要面對。

比捉鬼人捉到,同比黑警捉到,都係一樣,你既活動就要結束,要去下一步搵後路。

Nothing is personal, just business.
辛苦你地 希望普通既遊行仲可以見到你地既身影
我哋唔會忘記的
和勇一家。休息重整,再戰!衷心感谢!
講得好, 剩係喺度屌人捉鬼、因為捉鬼而收皮嗰d,根本就無諗住解決呢個問題,其實同中共一樣,剩係諗住解決「提出異見」既人,而唔係諗住解決分歧
捉鬼只係其中一個例子,咩六大訴求、香港獨立呢d 議題係一樣,民主社會就係要尋求大部分人共識,而唔係屌黎屌去件事就會有幫助有進展
多謝你哋
雖然前線嘅行為我未必完全認同,但612冇勇武已經玩完
多謝你的付出,請好好休息,並將你哋的知識傳授下去。
感謝手足
啲狗一早講左扮演不同角色
而同路人跳出來講 就係想宣傳一啲諗法 唔好靜雞雞
希望多啲人知 好似你咁講 佢地奢望靠大家/由呢個平台口耳相傳改變和理非諗法
你可以唔同意佢地做法
但佢地揀左呢個方法 就係咁
正如大埔單野 佢寧願你當佢手足唔係鬼
辛苦曬 多謝你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞