正式宣告 - 仇士小隊退出抗爭。

1472 回覆
11326 Like 212 Dislike
英雄莫問出處
同路人

RIP
係咪做勇武就算俾人當係鬼都唔可以出聲,要默默承受?
....
感謝你哋嘅付出... 唔多講, 在心中

往後繼續一齊努力
係,做得勇武,就要拋棄所有光環,將抗爭地下化,壯大
出黎接受訪問、出post講下自己有幾勇武,唔係為左光環唔通為件事好咩
咁你嚟做,以後冇人會去做㗎啦
多謝
辛苦啦手足

要好好愛錫自己
又一隻狗
所以你抗爭係為攞光環?
安全第一先至係冠軍,抗爭路上有緣再會
【慎防中計 切勿捉鬼】

#唔好中計捉鬼,更加要阻止他人捉鬼。

1.#你係唔會捉中
坦白講,最熟悉前線行動模式嘅只會係前線,後排同和理非手足靠一知半解嘅認知,喺百萬人之中試圖捉鬼,#基本上係錯硬。

2.#捉鬼捉錯會累死人
成日講靜靜雞,就係因為前線手足要低調。你要驗明佢正身,就係逼佢喺鎂光燈下表白身份,到時曱甴搵到佢出嚟,#下一條浮屍嘅最大責任就喺你身上。

3.#捉鬼破壞互信
畀你懷疑嘅手足有幾無奈,有幾心灰意冷就唔多講。目前仲有好多跟唔上進度嘅和理非接受唔到勇武抗爭路線,隨時準備割蓆。你帶領佢捉鬼,佢就更加唔相信手足。記著:#互信係我地最大資產。

4.#喬裝本來就係奸計
曱甴就係睇準你地會捉鬼嘅心理,先會高調派出奸細。你一捉鬼,就係主動牽制前線手足,為曱甴增取時間。每個人崗位可能唔同,#但請唔好拖累手足。

5.#畀你捉成都無好處
區議會又好,遊行人數又好,已經話畀大家聽民意係唔會逆轉。你捉到曱甴扮示威者破壞,對大局嘅影響基本上係0。倒不如放任曱甴破壞,#一齊對中共造成輸出。

呢篇語氣比較嚴厲,因為捉鬼問題可以極為嚴重,隨時重演2014年情況,令抗爭陣營自我崩潰。

請多加分享,提醒你嘅親朋好友唔好中計,唔好捉鬼。
冇人為攞光環,而家係你哋捉鬼捉錯就當人condom,人哋出聲然後你哋又話人哋為攞光環

咁好,以後唔好期望有勇武出嚟
多謝你哋
香港人對唔住你地
捉鬼死全家

隊員投訴左好耐
個兩位手足係咪真係走左...
辛苦曬你地
打機都周圍講既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞