[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (28) 現役4人 1月回歸大發

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
姜生塊面膠到咁既
因為IG直播係姜生個樣有少少唔同左
不過唔知係咪鏡頭問題

你地覺得有冇變?
好似男版barbie
對眼好似好腫?
眼耳口鼻都有陣膠味
唔係化妝可以做到
高峰5百幾人
可能中飯冇得翻牆啦
@HoonyCafe姜成勳蜜糖罐
【HoonyCafe instory&Notice 更新】
大家好 這裡是姜成勳先生的Fanmeeting 「For you&I 」的演出公告。目前在全世界範圍內擴散一種新型冠狀病毒(也就是武漢肺炎)為了守護藝人與粉絲們的健康,通過與So international主辦公司的協商,決定將公演延期舉辦。

對於這一部分的緊急應對措施,姜成勳粉絲大多都是從海外趕來,為了最大限度地減少演出票款、航班、酒店、預約手續費等給大家帶來的損失,在春節期間緊急進行了Instagram live。
雖然在Interpark上購買的粉絲可以直接取消預售,但是為了不給粉絲們帶來損失,關於手續費的部分將會和interpark進行協商。只是由於現在是春節期間,週二開始工作,今後會再對詳細情況做一次公告。

從So international購買演出票的粉絲在假期結束後的週二開始,將陸續為大家退款,屆時將通過已經訂購的郵件(solsolo17@never.com)確認退款賬戶、姓名、聯繫方式後再進行退款措施。

註:由於直播內容過多,所以將內容整理了一下。
明明聽日就回歸
但一啲實感都冇
日日掛住睇肺炎新聞
真係乜野心情都冇
都唔知買唔買演唱會飛好
而家好似有其他國家都限制香港人入境😷
啱啱先醒起之前係steaming team報咗名原來4日前已經pm咗我
啱啱先比錢唔知趕唔趕得切
話時話真係貴淘寶好多
好膠好似吹氣公仔
佢又唔知借咗人幾多錢搞呢壇野
到時唔好借錢唔還又比人告
係呀
但就穩定啲囉
我應該未必
其實到時如果韓國都大爆發
個演唱會都唔知搞唔搞得成
依張拍得幾好喎
@SechskiesStream

For anyone who is still interested in purchasing an account or pass to stream on MelOn and Genie, please contact us via DM for more information!
For those who have already expressed interest in purchasing passes, please make payment ASAP to receive your pass in time.

https://twitter.com/SechskiesStream
至少全部都望鏡頭
個背景好似啲公司角落
求其搵幅牆指都好過冇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞