[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (28) 現役4人 1月回歸大發

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
所以3月個con我都好戰戰兢兢咁睇
都唔知去唔去到
Touchwood如果香港都爆得好厲害
分分鐘飛機我都唔敢搭搭完中椒點算
依家香港唔封關都係等攬炒
@eun_nyanG1

Jiwon is filming 'Birds of a Feather' today. He is so hardworking even on a lunar New Year's day
😂
Cap : I saw Eun Jiwon and he looks handsome!!

睇返韓文原來係物以類聚
仲以為係乜嘢新節目
我喺微博睇到好多人機票同埋酒店退哂訂
係?我都以為係咩節目做喜賓
@殷志源貼吧微博

【公告】
1⃣️ 簽售會一事之前與主辦和公司都有發信詢問是否能調整時間事宜,主辦表示有如實與yg溝通情況並需要等待公司決定;因今日同公司藝人類似行程已確定延期,相信yg對目前形勢有所重視,我們也在持續跟進希望早日有結果

2⃣️ 近期疫情發展我們也十二萬分關心且前幾日也在不停尋找可靠的供應商想要捐贈物資,但因為放假均要節後才可供貨;而某寶的商品我們對於貨源和能否符合醫用產品國家標準有些擔憂.
此事我們仍在積極聯繫中,如有相關資源或信息的小夥伴麻煩私戳我們!感謝🙏🏼
武漢加油!每個人都要從我做起,注意防護,健康第一
[Common Joint Purchase]+[Giving Joint Purchase]

[Donation Collection]

韓黃不運回仲係33.1%咋
大家有能力真係要捐D去不運回呀

真係覺得好搞笑呀
新年快樂 各位香港小黃
祝大家今年身體健康
水晶今次回歸大發
多多蒲頭 新專大賣
祝各位香港小黃同1kyne
鼠年快樂
身體健康
追星順利
오빠들回歸大發
希望我地都可以去到三月嘅演唱會
香港yellowkies身體健康
水晶新碟有好成績 回歸大發
希望能夠順利睇3月演唱會同平安返來
@HoonyCafe姜成勳蜜糖罐

內容翻譯: 大家好
我是姜成勳官方主頁管理者。
現收到許多有關主頁公告確認,提問以及回答系統出現的問題,決定開放新的主頁。
我們將通過新主頁的留言板對於各位的問題進行積極地解答。

我需要對目前的購票系統進行正式的說明。二月的Hoony FM出現了很多技術問題。
Interpart出現了技術問題,導致一些地區的粉絲無法購買門票,
還有大量非Hoony粉絲的人員購買了門票,這是非法行為。我們發現,他們購買了大量門票,並取消購票,導致很多Hoony的粉絲無法購買到門票。
本次企劃演出公司SO International盡最大的努力,希望能找到最快解決問題的方法,但在這個過程中造成了混亂和誤會,對此我們表示歉意。
我作為管理員,作為這次FM的團隊,對這個過程中造成的不便,以及對參加本次迷你演唱會和生日會而受到影響粉絲再次表示真誠的歉意。
明天1月26日晚上八點(韓國時間),Hoony將通過Instagram live,對目前的情況進行公告和說明

他們購買了大量門票,並取消購票

黃牛都放棄啫
連黃牛都放棄
真心唔明點解姜生次次搞show都有野發生
等睇姜生聽日IG直播又扮受害者
都唔知係味咪突登
都唔明點解黃牛仲覺得佢有市場
韓姜飯走左九成啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞