[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (28) 現役4人 1月回歸大發

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
咩事呀
YG美術部集體罷工?
張相件衫好樣衰
個背景後加
希望製作人冇罷工啦
在德件衫真係
其實今次行咩風格?
我估YG係咪想做一首couple 2.0既出黎
我而家每日既3點都係又期待(對於新碟)
又怕被傷害(對於佢地成隻碟concept 造型﹑攝影﹑美工)
呢幾日都覺得自己被3000萬暴擊中
今次我地做音飯啦
件外套同件衫唔match
SECHSKIES, 'ALL FOR YOU' 曲目表…音樂的成長+聲音魅力再發現 預告

SECHSKIES通過新專輯曲目表預告了成員們的'音樂成長'和'聲音再發現'。

YG ENTERTAINMENT 15日下午4點在官方博客公開了SECHSKIES的首張迷你專輯'ALL FOR YOU'曲目表海報。

據此可知,與本次專輯同名的主打歌'ALL FOR YOU' 在內,包括 'DREAM', 'MEANINGLESS', 'ROUND & ROUND', 'WALKING IN THE SKY' 等,總共5首歌曲。

為'ALL FOR YOU'作曲-作詞的FUTURE BOUNCE, Andrew Choi和 minGtion,包括godok, BIGTONE, MIN YEON JAE 等參與製作。特別是擔任包括主打歌在內所有歌曲作曲和編曲的FUTURE BOUNCE的統一性結構,加上多位作曲-作詞家們多姿多彩的感性,完成了更加豐富的作品。

SECHSKIES獨有的溫暖的色彩和刺激大眾引發共鳴的新曲值得期待。通過R&B,DANCE,MIAMI BAS等多樣的體裁,各位成員們的聲音魅力也預計將會重新刻印。

SECHSKIESSECHSKIES將通過 ‘ALL FOR YOU’亮相,這是4人組重組後的首次活動。宣告新開始的新專輯,SECHSKIES比起以往任何時候都意氣相投的在錄音工作上花費很大工夫。

實際上在曲目表海報中SECHSKIES成員們在有陽光夾雲彩的天空的背景下,搭著肩膀露出淡淡的微笑,提高了粉絲們的期待感。

28日發行新專輯後,SECHSKIES將於3月6日開始至8日在首爾慶熙大學和平殿堂舉辦演唱會(SECHSKIES 2020 CONCERT [ACCESS])。時隔約1年5個月的演唱會,會成為給這期間一直等待SECHSKIES的粉絲們珍貴的禮物。

演唱會主題'ACCESS'是與接近SECHSKIES的另一魅力起到'門'的作用,同時蘊含了將SECHSKIES與FANCLUB YELLOWKIES'連結'成為一體的意義。

本次演唱會將於本月29日在Interpark開始為FANCLUB進行預先售賣。接著預計1輪普通門票售賣將於2月4日在Auction Ticket,2輪於2月10日通過Auction Ticket和Interpark Ticket進行。

Cr. SECHSKIES _CN

睇埋文案堅係笑咗出黎
Future Bounce作畀水晶既歌一向都唔錯既

笑死我
係喎
在德寫既歌冇一首入選喎
錄左又冇得出
可能同concept唔夾
唯有等下次啦
不過今次YG淨係出mini album應該都係為左試水溫
睇下有幾多飯因為姜生事件脫飯
我覺得今次成績(特別係實銷)好關鍵
關鍵到決定YG仲畀唔畀水晶cb或者完約前仲可以cb幾多次
所以大家喺自己能力範圍內盡力打榜啦
我見微博啲打榜組都幾團結
所以大家要加油
就算啲美工唔掂都刷多啲歌啦
想買melon黎刷但又唔想係淘寶買
而家就好似零裝備下打大佬咁

話時話而家微博好多飯攞今日張圖黎改好好笑
好似修圖大賽咁
Twitter有streaming team
Done

唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞