[EXO-L]南韓八人男團EXO討論區(17) EXO 2020 一定( )!試舉例並說明之 安可跨年 你值得擁有

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
即係三年前站姐已經知?
團飯同唯飯嘅分別就係咁
團飯會想見到個團好頭好尾
姐係唔好話咩做佢女友fans
當咗佢係拍拖對象依啲

從來kpop fandom個生態就係互惠互利架啦

果啲話咩我地當咗佢係戀愛對象嘅說話
我真係得啖笑

依家係大話cum大話 放棄我地在先

你追求緊果啲叫大愛+柏拉圖式嘅關係

sor9ry我好膚淺架咋
無覺悟唔好做韓星
真架
如果你想紅 係等價交換黎架咋
日韓idol都係咁
無人明
真 佢想死唔代表其他人想跟埋
仲要好揀唔揀喺兩個成員生日中間公怖 真係唔知係有心定無意
Btw 曾幾何時我聽到佢哋嗌we are one真係會聽到自己好似會打冷震咁 feel到佢哋真係有團魂 好掛住嗰段日子
sm唔撚理私生活係有問題
喂大佬你咁大個人出咗道咁多年唔識點處理啲嘢?
你要結婚生仔唔係問題 但你有無諗過隊友啊
下下有咩事都要kjm出嚟幫你班人抆屎 隊長就老奉咁?
1231個個喊撚到咁kjm求愛麗咁好走你好意思喺度笑口細細?
你結婚生仔可以接受可以祝福 但前提係唔該你處理好晒所有野唔好搞到其他人
有人問我點解會咁嬲明明我本命又唔係kjd
如果佢係一早公開拍拖然後話結婚 ok無問題啊 祝福添
但你自己睇下依家成圈搞成點?
平時啲frd講笑笑9我追過氣男團我都無所謂唔會嬲
韓國娛樂圈日日都有新團出道 過氣係遲早嘅事 bts嗰啲一早過撚咗佢哋關我咩事 我追嘅係佢哋
但係你依家係爆醜聞啊 未婚懷孕啊
無數細站close 連大站都close埋啊 一喺喺神枱仆撚咗落嚟啊
do xiumin兩個退伍返嚟見到咁佢哋點算? 兩個忙內得26又點算?
係嘅sm唔會放過任何賺錢嘅機會 照會有cb 但係仲會唔會好似以前咁啊 未爆單嘢之前sm都已經開始唔撚理佢哋嫁啦 我真係唔敢想像之後會點
公海啲人話exol秒割 路人鬧返exol轉頭
係你放棄exo chen在先 既然選擇做返金鍾大 選擇去保護家庭 咁唔該你拿拿臨退團
佢哋7個會繼續守護繼續支持 但你 不了
你solo又好點都好唔關我事我都唔會去理 只要唔好再搞9佢哋就得
你可能係個好爸爸好老公 但你絕對唔係個好隊友好idol

對唔住啊霸哂個post啲位 但係真係好想搵個平台可以比我一嘢講哂心入面嘅嘢出嚟
幫佢做做埋埋咁多維穩野
幫佢打咁多江山返黎倒頭來佢唔care
空虛
大佬
我真係連佢既小卡都會儲
次次抽到佢我心入面係毫無怨言架
除咗抽到大陸人會屌哂鬼即時dum撚咗張卡之後
抽到非本命小卡都會儲 唔會搵人換
依家都唔知點處置佢啲小卡
我都係唔會換
宜家收埋晒佢啲卡同solo專
大陸lay嗰啲剪爛晒
希望佢唔好逼我做到呢步
戀愛對象 我指係小部分人
當然大部分都知係冇可能
但都會有過幻想
難道你唔係?
更何況佢係一個愛豆

做藝人又好 歌手又好
其中為嘅都係一樣野 就係錢
邊個比錢你賺?邊個比名氣你?
咪係粉絲囉
冇粉絲就唔會有今日嘅佢哋

佢封信入面係寫 各位粉絲好
請問我哋係叫粉絲?
EXO-L係官方名 愛麗已經係EXO平時叫開
連呢啲最基本嘅佢都唔想去維持
我真係唔知佢仲有咩心繼續做EXO嘅Chen囉
你solo 隊友幫你宣傳
隊友生日音樂劇 你搞壇咁嘅蘇州屎
真係多謝晒
Osh真係做左好多
佢真係好乖
屌 佢真係默默耕耘

期待靚仔去睇fashion show
我都有save呢張相!
靚仔得好唔真實
西裝真係好正
17號夜晚8點有live睇
追開sj同ft既睇透世事女人同大家講句加油
雖然上面兩個人都好唔同
lsm我就已經唔提都唔記得佢曾經係sj
敏煥就我已經中意佢個仔多過佢本人

雖然咁講好廢 但時間真係可以沖淡一切
只要有恆心 好快你會唔記得條友曾經係exo一員
快啲認清個人 快啲脫飯 快啲後悔完自己曾經浪費時間係個錯既人身上
無論未來係點 exo都需要你地既支持

當年lsm係ss6結婚前講既個一句有你地我好幸福我記到而家
但我地嬲又有咩用 佢繼續同佢老婆開開心心生活落去
與其係諗佢有幾仆街 不如諗下淨低既人
我而家對佢地既期望唔多 健健康康 咪撚再犯法 拍拖就慢慢爆出來 女仔要係好人 結婚都無所謂 最緊要你表現出你有care過fans感受 都好夠

希望大家都可以快啲唔開心完啦
佢當眉真係
睇相佬話條眉深色+長=專一 錫老婆
個鼻夠高夠大
bbh話鼻大嘅男人都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞