[EXO-L]南韓八人男團EXO討論區(17) EXO 2020 一定( )!試舉例並說明之 安可跨年 你值得擁有

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
手寫信ptsd
唔係掛
不過都好 做studio可以避免咗呢樣嘢
當唔當壞消息
唔係講笑個腦一秒閃過前2日嘅事
團飯只求八人好頭好尾

謝絕攬炒

no la
好common
keep住食藥都無乜嘢
燦b
You 9up has a hand
下..認真wor....
我唔係本命都傷心
因為影響咗個團
9up king
Like me
摸你老母
叫kjd出黎面對
??????
200115 音樂劇笑面人 金俊勉

俊勉唱完OPEN YOUR EYES之後真的很長時間的望著觀眾席 一個一個看過去 也不轉過身去 不喜歡瞎猜測就想著 應該是我的錯覺吧 之後謝幕的時候 俊勉比了EXO-L手勢 向我們點著頭微笑著 真的我原本笑的臉都要疼了 看到俊勉那樣做的瞬間 臉瞬間開始發抖 感覺快要落淚了都不敢再抬眼看前面ㅠ

俊勉在謝幕的時候比了EXO-L手勢 粉絲們都開始哭了 在最後要走回去之前又比了EXO-L 溫暖的俊勉啊 真的愛你

Love you
呢個就係我哋講左兩晚嘅point
如果mon緊post覺得我哋好mean嘅
但請你諗下 佢追求到幸福好開心啊
但我都冇鬧過佢老婆 冇人唔俾佢結婚
問題係時機啊
係咪未睇到後續影響啊?
評價一下子轉曬風向 成員啲新聞都開始關育兒事 一個二個提心吊膽 驚啲記者又捕飛捉影
已經唔係第一次有大單嘢喺EXO到發生 但係之前都叫有機會挽回
1231大家打完氣相信左有永遠 覺得仲有機會衝上top 兩個星期後送下禮即刻破滅曬
你要親眼望住自己嘅idol喺頂跌落嚟
我唔通仲要跪喺到多謝佢?
所以有時間j多啲以前國家pick啦 唔知仲有冇
Love you 3000
[新聞] EXO粉絲集體聲明要求Chen退團
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1579088144.A.FBB.html
其實每日上Twitter都會有黑料睇
我真係想睇下佢幾時出嚟面對我哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞