[EXO-L]南韓八人男團EXO討論區(17) EXO 2020 一定( )!試舉例並說明之 安可跨年 你值得擁有

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
呢個我可以證明
咪撚再犯法笑左
多謝你
妖 我架!
呢個好笑
咁啵仔又真係幾大嘅
妖 pcy我架!
屌啦 粉絲
我明呀
你講得好啱 多謝你
冇人記得我老公 好大波
點解ig同連登差咁遠 見ig啲fans好多一開始知佢有埋仔都又祝福又講到開心到要死咁 講下佢做錯話佢對團唔負責自私 都要俾人狙擊 點解ig嗰堆可以咁大愛同聖母
Twitter嗰啲都好撚聖母 search exo/Chen 個個tweet都係祝福
見到啲人咁聖母同依家仲有唯12嘅存在 好想知啲人咩構造
Twitter啲fans好多都係歐美fans嗰事 平時食嘢唔做嘢 買專輯 不了 投票 不了 刷melon 不了 一蚊都唔洗俾 又咩都冇付出過 緊係講得輕鬆 真係無法理解 唔祝福又要俾人話自私
唯12真係理解不能
仲有好多東南亞
好似唔係話唯12 咩唯9護3定唔知乜9嘢
不過都係理解不能
唯9護3真係好撚on9 唯9本身已經on9 仲要護3 醒下啦 2020啦 人哋嗰四個仲邊記得你哋
咩啊早排唔係有件無啦啦提起咩 不過嗰班真係on撚99 到依家仲喺度話咩最遺憾睇唔到12人嘅演唱會 屌你係咪有病 幾時有12個人嘅演唱會仲要喺度扮晒老屎忽屌9啲叫kjd退團嘅人
ig個推睇下邊個本命先啦
係本命個d都半脫狀態
twitter一係歐美做左人老母個堆一係東南亞人
無課過金緊係講得輕鬆
中韓課得最多金屌到啪啪聲
真係平行時空
twitter嗰堆咩都唔洗付出 得閒就j下佢哋 緊係輕鬆 仲要啲外國fans多數都係十幾廿團咁追 團團都話中意
微博見到有人喺fan cafe叫人dont calculate the money you spend
屌啊無課金就死埋一二邊做你大愛撚啦
咪等下睇佢出solo又賣到幾多隻碟囉
啲人祝福佢嘛 行動最實際
Twitter大愛撚: 買碟? 不了
問你衝銷量咁又點
念力抗爭啲朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞