[EXO-L]南韓八人男團EXO討論區(17) EXO 2020 一定( )!試舉例並說明之 安可跨年 你值得擁有

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
點樣唔calculate 其實聽難啲講 偶像靠sell人設嚟賺fans嘅愛同錢 一直都有個共識係 你要結婚生仔ok 但至少都退伍後 佢份糧根本就係包埋呢份責任心 而家就係因為佢一條友想過下普通人嘅幸福人生 而影響好多 影響埋個團嘅聲譽 啲fans好努力咁又買專又刷歌又投票又做公益 一步一步咁建立exo嘅名聲同成功 咁就俾佢一鋪清袋 叫人點去唔計較 唔難受 而家得佢係人咩 我都係人
Twitter啲大愛撚真係以為exo係靠佢哋嘅愛就生存到
Nature republic新廣告?
係 份人工包埋
yes 2月完約
點解要搵班仔去冬奧去見trump
都係因為班仔見得人行為品格良好
俾佢一鋪清袋
同班大愛撚嘈簡直浪費我時間
屌佢老味
佢哋真係好偉大 唯有祝福佢哋第時條仔食咗第二條女 搞到有埋 仲要plan好曬同佢結婚 再通知佢嘅時候 佢哋都可以好開心咁祝福
係咪flop嘅最好證明就係睇仲有幾多fans 銷量就最反映有幾多fans 關間公司啲stock撚事咩
只有錢
Twitter班大愛點會理咁多 呢團無咗未追另一團 橫掂又乜都唔洗付出
同班大愛撚嘈簡直浪費我時間
係咪flop嘅最好證明就係睇仲有幾多fans 銷量就最反映有幾多fans 關間公司啲stock撚事咩
只有錢
Twitter班大愛撚點會理咁多 呢團無咗未追另一團 橫掂又乜都唔洗付出
其實依家依個仲係咪幾年前爆出黎個個
mihee? 唔係佢啊 上網睇mihee好似上年嫁咗人
應該就係mihee 見到澄清話同第二個結左婚嘅嗰個係假ac 唔係真mihee

係咪諗住側側膊
唉真係好擔心其他人
我老公係頹樣
佢傻仔一定喺咁睇愛麗啲反應
今日見到pcy studio個ig ac post手寫信
未睇打咩,心諗又黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞