[EXO-L]南韓八人男團EXO討論區(17) EXO 2020 一定( )!試舉例並說明之 安可跨年 你值得擁有

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
依家一路好想睇返以前啲綜藝同concert
但發覺真係面對唔到佢
唔知可以點安慰大家
希望exo可以大步檻過
圍啊喂 有咩係度發洩
頂我都係 聽到佢把聲下意識想飛左首歌
邊有咁易move on
訓唔著屌
好彩唔使早起身
我琴晚先揾番自己三巡企坑d片睇
入嚟圍個爐
仲係好撚嬲
愛與痛的邊緣
啾茵生日快樂!
差d唔記得咗
一開始睇到呆撚咗
雖然好耐之前都已經覺得佢會係最早結嗰個
喂大佬你依家結婚大肚一炮過爆出嚟係咩玩法
唔知點形容自己心情
係嘅係好負責任呀無叫條女落咗個b仲肯結
屌你老母你有無諗過fans啊member啊
一開始睇到都想祝福嘅 但越睇越諗就越嬲
依家成團本身都唔知仲有冇下次cb 依家都可以打定輸數
呢排睇返vlive+ 本身都可以平心靜氣咁睇 依家越睇越覺得佢好撚假 想睇下xiumin都無心情
屌我以為自己可以做到大愛撚 真係唔想變唯
1231見到我粒b喊撚到仆街勁撚心痛
如果1231係最後一次演唱會真係會即刻暴走
屌我自己明明係勁理性嗰啲 之前咁多次公開拍拖都可以好冷靜咁面對 今次真係唔知可以點 唔想成個青春就咁完撚咗 佢哋係第一團同唯一一團我咁長情咁追嘅星
無感
難怪我老公大喊一場
我真係覺得所有野都有跡可尋
就算知道晒所有事
其他人都係默默硬食
Pcy條傻仔剪片仲話無佢唔得
Kjm見唔到前路挽留我地
兩個忙內廿六咋 點啊
真係冇諗過
睇微博有人cap返早排啲live/節目嗰啲嘢
都睇得出佢連member都唔多理咁款

本身自己呢排已經無乜點追 淨係上次cb買下碟打下榜咁
依家爆啲咁嘅嘢出嚟 我自己都唔知仲有冇信心繼續追落去繼續做團飯
即係咁 你一早公開拍拖 逐個step咁嚟都好似易接受啲
本身sm呢幾年已經唔撚理班仔嫁啦 都係一路食住本身fans條水 就算依家話退團都無補於事啦 更何況班仔唔會接受到再有人走

係囉兩個忙內今年先廿六之後點算
我自己就點都會追osh落去 但仲追唔追到成團我都唔知點答你
分開公佈個觀感好好多
而家玩攬炒

「大家都入伍 都唔cb架啦 我生仔先
睇緊1231
勉講嘅嘢屌 好似求愛麗唔好走咁
睇樣見到佢哋喊到咁已經勁心痛
到依家都唔敢睇1231
鍾仁係喊到崩潰
最慘係否認佢就仲顯得我on9
好似否認埋我自己
推翻晒所有野咁
明知自己靠咩食飯係咪應該有番少少職業道德
真係知你台上無欠我地
啱 而家覺得愛麗蒙在鼓裏
1231真係最後⋯
唔開心
idol都係人 結婚生仔係正常
你喺台上面正正經經做好個show係無欠我哋啊 咁member呢
但係喎你一路都話咩好錫fans呢樣嗰樣
咁樣一路瞞之後一野攬炒又點計先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞