絲打們點整指甲?咩款?(13)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

講完好似真係有d肥大絲打磨擦力好強
還可以啦 似300蚊果d貨仔
咁你整左how much? where?

整左300好勁一睇就知
呢度有無自己整甲嘅絲打好想知自己點樣整highpoint
啱啱追呢個post,想講講ynail
幾個甲師邊吹水邊同我做,前後換咗兩個人,一開頭sd圖比佢佢無同我講$380蚊,淨係話$250任做。去到個女仔睇到幅圖同我講:我唔知你要畫花,我老細無同我講,你呢個款唔係淨色唔係漸變,要380蚊。
最後比佢嘅圖無一隻畫到

比上面張圖款佢,佢做咗下面呢個款俾我,仲要我個款係無金色,得藍白再是但痴啲嘢上去

我唔係介意收多啲錢,而係覺得佢地定義「任整」呢個字眼好誤導,一早sd圖比佢去到先睇,睇完又話做唔到!!
見佢profile有寫畫款來圖報價喎
新手追po 本身做開一間有7 8 年
2個月前發現係藍店我都忍住
因為佢老公係深黃
但佢串我個fd你地後生仔咁愛香港
我終於忍唔住下定決心搵第二間
見到呢間beyournail似係黃店
whatapp左佢問佢幾時有期
跟住即刻見到呢個po
嚇到我即刻del左個whatapp佢
感謝各位既分享唔係我又伏左
感謝你追post
beyournail佢唔係黃唔係藍 係黑店
藍店果間要開名 免得唔小心中伏

佢話佢自己啲gel係靚野 就算soft gel都唔會甩
利申hard gel
靚唔靚野都可以甩,大多數係個底整得唔好先會甩,例如甲面磨得唔夠鞋都係其中一個原因
以下純屬個人意見如有異議歡迎批鬥
我fd做完話幾好,俾多個選擇絲打們

店名:joynail.hk
https://instagram.com/joynail.hk?igshid=38azczxwsnkd
性價比:4/5 (有做開都會覺得價錢比較平)
甲型:4/5
款式:3/5 (新開款式唔太多)
持久:4/5
服務:5/5
衛生:5/5
環境:4/5
你有無出聲話佢 完全唔同款
傻妹黎既 起碼佢幫你畫花啊
我一開始send張圖去,佢Ok咗㗎嘛。點知一去到已經要等佢食埋個飯先翻黎,然後再望張圖,同我講做唔到淨係可以幫我整個底色係咪當我on9 屌你老母明明一開始話Ok架喎。不過因為我好趕第二日一定要整好so fine我唔嘈你。我極速喺我個album到搵個最簡單既款 即係呢個
然後成果係咁 (都見到佢完全無修死皮) 佢整到個花嗰陣又話哎呀唔識畫,於是調左第二個有鄉音既姐姐黎,最後尾佢就喺個貼紙薄度揭到款貼紙,叫我不如用住先,我已經無佢咁好氣快啲整完快啲走就算。成間舖都好污糟多塵,佢地幾個甲師但係啲用具得一set,幾個人喺到走黎走去借呢樣借嗰樣,係好亂感覺好唔pro,所以呢間絕對black list
你朋友做完 請問有圖嗎?
好撚癡線騙案得好離譜
必須列入經典黑店list
都好過分下喎⋯⋯

係喎唔記得補圖添
話自己搽都信
最貴值$200
有啲似北寄貝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞