絲打們點整指甲?咩款?(13)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
屌啦 我都做過 有次我frd介紹 我話wtsapp店主想搵店主整 店主話佢唔會係香港 咁我就約R甲師
但係去到個日我聽到佢把聲 我都以為自己可能認錯始終冇見過

之後再有次同frd一齊去 佢同我講個個係店主(我認得個個)
唔知係咪新客連做都廢事 扮唔係舖頭

仲要鑊鑊約親R有約時間
約4:30我4:15到 R話岩岩做緊另一個
問要等幾耐 同我講岩岩開始仲要畫花 叫我去sogo行個半鐘先番
約親都要等勁耐
又或者推你畀新甲師
有次誇張到 佢話要等個幾鐘 我出咗去行
準時一個鐘左右番番黎 佢做緊新一個唔知係咪walkin客
嬲到我 但又急住整先冇出聲 之後都冇去過
係呀就算預約左都要等 好撚痴線
佢哋間舖就係想不停接多啲客
最耐有次整咗三個幾鐘 係因為佢哋有好多客
我諗間鋪頭R都有份 詳情唔多講
失望到極點去試其他
發現真係世界那麼大
大家咪再去銀座整指甲
整慣黑色
見新年就轉下紅色
依家好唔慣
最近開始自己gel甲,整Soak off gel
如果想有埋high point 我應該用咩gel去鋪?
絲打我想問吓你喺邊度整hard gel
好靚呀
有無人去過旺中naxxoxx整過甲阿
見好似無講過呢間
我覺得性價比高過bmn好多 唔使指定加100
隻隻有high poont 個人認為bmn偏貴啦
ly個套票都幾抵 聽講遲啲會搬出西九龍
有冇有去過荃立方 間nnailhouse
黑店黎
有冇詳情可以講下?
【Gel甲絲入】荃立方gel甲 藍店 ig:nnailhouse
https://lih.kg/1830135
睇完無頭無尾嘅
連佢點解藍都無講嘅
有對話圖
我可以擺對話圖得幾張 唔想自爆
睇咗,你話佢block你同打殘體嘛
咁都係待客態度差同老一輩打咗殘體
未夠指控佢黑店同藍喎比多啲料先撐到你㗎
話要報警好得去邊
同埋佢唔係中年人黎
後生女
喺佢角度係比人騷擾緊,比佢覺得要報警有咩問題 唔想你想佢話再煩我我鶳你,何況打殘體又唔代表佢唔黃喎,佢可以係大陸人,可以係讀書唔多淨係識殘體,但佢都可以係黃喎,但殘體又等如藍會唔會太武斷 佢頂多係態度差啫但佢無講啲咩係藍喎
如果你係黃俾人話藍絲會唔會反駁呀
佢冇喎仲叫我收啦 話報警
佢擺明唔想同你對話,可能諗住慳返啖氣駁你叫你咪煩囉
呢排試左間新
第一次磨甲會覺得勁熱又痛痛地 代表咩係咪正常?
同埋修死皮又痛 整個陣仲有流血
隔左日發現十隻甲邊都損左結埋焦
原來價錢貴都唔一定質素高500蚊攞苦黎辛
定整甲會有痛係正常去整甲經驗唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞